Femstjärnig insats..


Har en game plan på g inför nästa år som ja ska fullfölja till punkt å pricka. Jag startar redan imorgon å ska besöka min personliga tränare för första gången. Känner han lite grann men ska bli extremt spännande möte att se fram emot. Jag siktar på att gå ner till 76 kilo. Så jag kommer ha en fin formtopp nästa år å orka mera än vad ja har gjort i år. Så imorgon kommer det smälla till mannen som är min tränare har bland annat vunnit vm-guld i bandy vilket är stort som tusan när man spelar bandy i Finland. Så det är en stor bragd då att vinna ett guld i vm för Finland då sportens giganter Sverige å Ryssland dominerar med att ta guld varannat år typ. Men i vilket fel ska det bli kul å komma igång med träningen igen å visa vad man går för.

Vad händer annars?  Jo det händer inte så mycket förutom jobb å stt vara ute i hävla å se mycket bollträning inför cuperna å matcherna i vinter. Sedan har ja kollat in Paradise Hotell  Men är lite sådär intresserad efter som Alex Schulman är programledare honom klarar ja inte riktig med. Men i vilket fall så är kvaliten på brudarna i år är total  fiasko ingen är snygg för fem öre. Hoppas det kommer in nån som man kan vila ögonen på senare.

Igår såg ja lite på Sverige-Holland måste ha varit den sämsta match ja sett Sverige spelat ?  Å vart inte gladare när Safari kastar ett inkast rakt i gapet på holländarna då var det ridå ner. Å hur kan Toivonen starta?  Han var ju totalt under isen igår å syntes inte mycket till å missar man ett sånt jätte läge som han gjorde igår då ska man va utbytt. Man får inte missa ett öppet läge borta mot Holland. Men jag hoppas å tror att Sverige tar Holland hemma dom andra matcherna får man inte tappa poäng i det ska vara segrar.

Signerat/Limpo. Formen på g uppåt. Sen är det snart Fredag.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.