Fel blir rätt


Travronden krysset är nu avgjort efter helgen. Jag prickade in storloppsvinnarna ganska bra och fick en keps som tröstpris. Rolig tävling detta som pågår stora delar av travåret. Det är inget lätt match att tidigt på året förutse vem som vinner Norrlands Stora Pris exempelvis.

När vinnaren kommer med ”vinstreceptet” på travronden.se blir man dock gråtfärdig. Viola Silas och Raja Mirchi som dubbelvinnare i storloppen. Alltså Stochampionatet, Derbystoet och båda E3 finalerna. Viola skulle inte starta i derbystoet och Raja inte i långa E3, av olika anledningar startar dom ändå och killen får rätt, surt!

Oskar Florhed tog en dubbelseger på Åby i torsdags! Stort grattis och kul att Åke Svanstedt låter lärlingarna få chansen ordentligt. Bakom Calypso Sund fick Oskar en rejäl tryckare av Björn Goop och Livi Dancer helt omotiverat och kanske är det en följd av det gröna slaget som pågår mellan Svanstedt och Goop. Det skiljde många meter mellan dom i mål och bättrar väl inte på relationen som tur är. Det ska vara rejäl tävling emellan dom största stallen i sydvästra Sverige!

Micro Mesh till Åbys Stora Pris. Det är ju helt fel och denna åttononde hästen skulle dom låtit bli att bjuda in. Ken får en rolig tvåbent profil till loppet men detta kan inte bli rätt.

Sinou Madrik till Flemming Jensen enligt travnet.se. Där snackar vi ett hett nyförvärv! Vilken stark snygging det är! Drivet i steget, detta är mycket intressant givetvis.

Mantorp imorgon! Det är inte den publikvänligaste banan jag varit på direkt. Den känns mycket omodern och någon inomhusläktare att sitta på existerar inte. Är vädergudarna på våran sida kan det bli en trevlig lördag ändå!

/Britt Hudson?

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.