Feg-matchning


Skrattade till av en kommentar av Fabrice Souloy som stod på travnet.se men var tagen ur Paris Turf.

Angående topphästen Rolling d´Heripre: – Han blev behandlad igen och därför togs han bort ur Prix Tenor de Baune. Det blir därför för tufft att gå ut direkt och starta i Prix de Paris utan något lopp i kroppen och därför får han avstå helt från vintermeetinget i år.  

Snacka om matchning om han skulle gå ut med en nyligen behandlad häst direkt i Prix de Paris. 4125 meter volt. Dessutom efter långt skadeuppehåll, kan det bli tuffare? Ludde, kan det inte vara nåt för Lavec Kronos?!

Enormt uppsnack på Maharajah. Alla tror att han ska vinna storloppet den sista söndagen i Januari efter ett perfekt genrep i Prix de Belgique. Tillägger: Alla utom Anders Lindqvist och hans franska vänner. Funderar att ställa mig till den skaran.

Iceland kan bli en till svensk deltagare i Prix d’Amerique. Året häst 2010 (ja, det smärtar mig fortfarande att han blev prisad) möter ”ingenting” imorgon på V64.

Ninotchka slängde visserligen¨in från ledningen mot utvändige Persos Seaman idag tisdag… Det händer på alla banor utom Solvalla, det känns som så.

Tony Wallin är inte lärling längre. Bra där! Lite för bra för att klassas in där. Själv tycker jag det är anmärkningsvärt att Peter Ingves kan få köra nåt lopp med den licensen. Han är över 50år och har tjugo miljoner inkört på dom senaste fyra åren.

1 comment

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.