Facit!


V75-1: Victory Love var grym under elitloppshelgen förra året. Idag underpresterade han efter en vaken styrning till spets mitt i loppet. Loppet blev lite rumphugget och Chimall T.T. var helt överlägsen. Segergest och tårar i vinnarcirkeln! Wasans värde höjdes och Limpo var glad…

V75-2: Fortsätter nämna Åke Svanstedts hästar. Redtop var inte hundra för dagen men på ren kapacitet kämpade han sig i en på en andraplats med räcker det för att vara med sista lördagen i Maj? Personligen tyckte jag loppet var klart efter 100m men då galopperade My Lindy Star igen! Skit! Vann gjorde Azalee trots en resa i dödens. Mycket bra häst som vinner med den kusken. Välförtjänt seger! Skippa dödens nästa gång trots framgången?

V75-3: Trodde att Turnaround skulle spetsa. Chanslös att utmana och galopp… Inte som bäst och istället satt Finders Keepers i ledningen. Det gick inte fort och utvändigt satt Global Invastment som över upploppet gick förbi Finders som haft sin bästa tid? Björn var stålande glad i vinnarcirkeln med ishockeykompisarna Huselius och Axelsson. Bobtail fick en behövlig ryggresa och såg fortsatt formstark ut!

V75-4: Tipsettan Lexington Ås var överlägsen i lägsta klassen trots bakspår över kort distans. Motståndet var skralt och ledaren Henrik Kemp är trots sitt namn ingen kämpe. Mitt miljondrag Kiss Me Young var blek. Lexington skulle spikats…

V75-5: Hon är pampig, stor och jävligt bra Vanessa Du Ling. Spiken satt klockrent efter starka sista 700m i spåren. Erik Adielsson ville vinna loppet och ”kuppade” sig före favoriten in i första sväng. Han ville överta ledningen med Debbie Brodda men Örjans Paper Moon var pigg värre och försvarade sin position. Debbie var som vanligt duktig och blir segerfarlig om spets.

V75-6: Johnny Takters upptagning i dödens med Dresscode var inte snygg… Min bronsdivisions vinnare under elitloppshelgen Conrads Garland svepte fältet med en klassisk svanstedtare! Där rök det oddset…

V75-7: Höjdpunkten hade helt rätt placerats sist på V75. Ett topplopp där konkurrenterna körde loppet i halsen på tilläggshästarna med vinnaren Spring Erom i spetsen. Västerbo Paradise gick bra över upploppet efter en knepig nerstyrning på innerspår med varvet kvar.

Fin sportlig kvalitet!

Jackpot på V75 för att det var för lätt

=Liret gick inget vidare…

/Frusen blåst grabb

4 Comments

Add yours
  1. 3
    AIK-dansken

    Överodds tycker jag. Jag tror inte han kan köras på ett annat sätt. Dom kanske kan lära sig att släppa när han kommer. Finalvinnare till ett glatt odds.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.