Eskilstuna V5 7/8


Eftermiddagstrav på Eskilstuna. Korta tankar om omgången som inte har den högsta svårighetsgraden på förhand.

 

V5-1: 3 Sandalett har visat sig vara en fin häst. Riktigt bra vid segern på Eskilstuna och hon klarar sig nog lite uppåt i klasserna. Åter nu efter vila och det är frågetecknet för i eftermiddag. Känns som man kan fixa det ändå.

V5-2: Lärlingslopp och jag börjar med att strecka Walmann-tränat från fint utgångsläge. 2 VästerboAprilApril. Fyller på med alla bakom.

V5-3: 1 Belive Me lär bli en av omgångens mest streckade. Varit bra gång på gång och Nurmos stall går fint för dagen. Senast under stochampionatet fick man bara stryk av Untersteiners finfina Wynona3 Mucho Athletics har jag jagat och till slut så vann den. Varit på tur före det och nu är man motbud trots avsaknad av lopp i kroppen. 8 Made Of Honor Ås har varit bra men inte fått utdelning i dom två senaste. Går väl ner i klass nu trots allt.

V5-4: 10 Gilmour är rätt bra och Hockeys stall är som tur är på väg uppåt i form. 11 Recation går hyggligt och kanske får man någon seger innan det blir avel? Speedig och man rätt resa kan det nog resultera. Fick göra för mycket jobb senast men kämpade väl. 8 Donna Star är åter efter vila… Inan dess han hon vinna lätt för att i starten efter bli V75-favorit. Åter nu och Lennartssons hästar räcker bra på Sundbyholm.

V5-5: Roger Walmanns stall går allt bättre och i lördags blev det V75-segrar igen… 9 Ashado Boko är vapnet i det här loppet. Toppstammad häst som väl bör vinna. 1 Miss Black Beauty får svårt att hitta en bättre uppgift. Står mycket bra inne på pengar och spåret går inte att klaga nu. Det är lite nu eller aldrig om hon ska vinna lopp framöver.

Systemförslag V5:

V5-1: 3 Sandalett
V5-2: Alla 12 hästarna
V5-3: 1 Belive Me
V5-4: 8,10,11
V5-5: 1,9

Systemförslaget är på 72r/kr

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.