Ensam Limpo söker


Ni som har varit med på vinnarskallar.se har säkert lärt känna Limpo en del genom fredagsdrinken och några blogginlägg. Om ni inte minglat med honom på någon fest? Vad jag känner till så har året varit lite knackigt med kandidater att bli hans fru. Han spejar men hittar inte rätt tjej:

Därför är det på sin plats med lite promoting. Alla hans sidor har inte kommit fram helt som tjejerna kan tänkas falla för. Ni som har Facebook och Twitter har säkert koll redan men för er andra kommer här några av dom senaste uppdateringarna:

”Dags å fixa lunch. dagens meny stekt falukorv å makaroner samt en sallad till. Så får det bli :)”

”Jäklar va mätt ja vart på tre köttbullemackor med rödbetsallad. Bra mat å nyttigt med nlite sallad på. Beach 2011 här kommer limpo”

”Nyss provsmakat min fruktsallad som vart mycket god :). Undra när jag var så här nyttig senast i veckorna hmmm”

”Nu steka lax å käka kokt potatis å remouladsås till det mycket fint än onsdag. Har dessutom vart ute å gått en tre kvart :)”

”Nu ut å handla mjöl/lingon sen hem å laga till potatis/köttbullar å sås mycket gott ska det bli”

”Nu har man käkat skinksallad som vart överförväntan mycket god.”

”Nu gått ett träningspass efter helgens bravader. Syrran var mäkta imponerad. Håll i nu Limpo så ser sommaren ljus ut :)”

Som ni ser är han en klippa i köket och nu är det fokus på lite nyttigare mat och hård träning som tar honom till Beach-2011.

Se upp!!!

 

4 Comments

Add yours
  1. 3
    Pecka

    Haha, är det inte bra då Limpo att reklamen kommer ut så mycket som möjligt? Att du ska se det som om Henke gjorde dig en tjänst?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.