Ensam är stark…


Just idag tänkte jag som vanligt bli ensam på v75,men v75 är svårt å man måste hitta rätta lösningarna. Jag har en lösning idag å det är 3. Noras Nean nerstruken till spår 2  nu vilket jag ser som kannon. Jag hoppas att stefan laddar nu för att få ledningen å sedan släppa till Lavec Kronos som jag anser vore den perfekta ryggen att få. För kLudde ger ju alltid sina motståndare chansen så det lär ju finnas en del att se fram emot i eftermiddag. Jag kan erkänna att jag blir nervös så fort Noras Bean ska starta. För Noras ligger mig så varmt om hjärtat det bara kan gå att göra. Idag hoppas jag att han får sin efterlängtade seger å att vi kan fira rejält i eftermiddag.

Lite om min tänkbara spik. Nu är det ju som så att ni kommer få bloggar av mig denna helg då mina medarbetare är på rymmen å wasan har ju ingen blogg på sidan. Så jag får styra upp det mesta men det gör jag med nöje är extremt kul. Ni som mot förmodan missa drinken igår så finns chansen kvar att se den. Vi går mot en tid då det känns dystert å allt är hopplöst de är då man tar fram gamla youtube klipp från sommaren å bara njuter vilken sommar det blev. 2010 Har för mig vart det bästa travåret hittils vilka minnen som ploppar upp helt magiskt. Mer om detta senare i årsbloggen som det filas på.

Idag blir det en lugn dag vid tvn med fotboll å trav som hägrar hoppas man kan vinna lite pengar. För dom växer ju inte på trädet utanför min lägenhet direkt. Nu får ni läsare ha en skön lördag.

Signerat/Limpo. Som insett att ensam är stark….

1 comment

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.