En vecka kvar till kommande travresa.


Nu idag är det exakt en vecka kvar,då vinnarskallar.se sätter sig på tåget å styr kosan mot Stockholm. Som alltid när det gäller travresor så har ja höga förväntningar  om att det ska bli den bästa resa vi gjort. Men resorna blir ju bara bättre å bättre hur vi än gör. Torsdag nästa vecka är det auktion å ceminarium med Anders Lindqvist som ska prata om fransk avel vilket ja tycker låter som ett mycket intressant inslag under torsdagen. Fredagen är det lunchtrav för den som vill,sedan är det åter cemenarium med ”Ludde” om tvååringsträning. Vilket ja ser extra mycket fram emot kommer bli trevligt. Det var en del om nästa vecka vad som sker.

Om ni mot förmotan undrar vart ja håller hus så har ja inget internet hemma å kan blogga som ja vill. Just nu sitter ja hemma i mitt gammla rum å bloggar. Men ja hoppas att ja får igång internet under morgondagen eller början av nästa vecka.

Satt å kollade på Kungarna av Tylösand igår vilket bra program eller inte beror ju lite hur man ser på det. Jag har sett dem tre första avsnitten å igår fick man se en skymt av sommarens nya bekantskap östersundasdåren. Han gjorde sig väl synlig i programet i en 20 sekeunder å visade att han är en legend å vet hur man festar till. Har dock ej hittat en favorit där å tjejorna ser oäkta ut å är inget för mig.

Frusökandet går vidare å nya ryggar ska letas till kritteriehelgen då de är läge att finna en dam. Nu ska vi ladda för inspelning av drinken imorgon vi hörs å ses under den.

Signerat/Limpo. Som har tvillingen klar till kritteriet. Nu kör vi

7 Comments

Add yours
 1. 2
  Pelle

  Det finns ingenting äkta i Kungarna av Tylösand, återigen (idol) ett program som exploaterar människor med mindre förstånd. Tv kanalerna gör vad fan som helst för att sälja reklamplatser.

 2. 6
  AIK-dansken

  Eftersom Kungarna av Tylösand debatteras så mycket gick jag ut på nätet och kollade ett avsnitt. Är det ens tillåtet att göra så dåliga program ens i TV5. Fri sprit en månad kan göra dessa ungdomar till alkolister. Bland det sämsta jag sett på TV någonsin.

 3. 7
  Limpo

  Pelle. Ja är klokare men följer det mesta på tv. Sedan skriver ja om det vad ja tycker är värd att se. Henke östersundsdåren skötte sina kort väll 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.