En lugn helg börjar lida mot sitt slut.


Man kan kalla detta årets lugnaste helg. Efter att ha vart i farten 3 raka helger med födelsedagskalas-kritteriet-fotbollslaget. Så kändes det grymt att ta igen sig å vila batterina igår. Nu laddar vi som sagt mot Bredders Crown där det kommer att bli en skaplig avslutning på detta magiska travår. Jag kommer senare att påbörja en årskrönika på allt som vi vart med om. Sedan ryktas det om att det kan komma en speciall julkalender med diverse klipp som ej har visads förrut. 

Igår satt jag på Atg-live för första gången på mycket mycket länge. Tanken var att ja skulle vinna lite pengar. Jag fick 4a rätt på v75 skrällarna åkte med Conchita Exklusive-Nurshery Ryhme- Nagajka. Fanns alla med på mitt lilla jokersytem, men vad hjälpte det till när ja missar utgångarna samt spikarna ja då är det svårt. Men ja öär nöjd med att få med dessa tre skräller. Sedan satt ja å väntade på Nummer 15 Dexter stone i lopp 12 som vann till fina oddset 7.25.   Han imponerade så smått å kom igenom bra från sitt svåra bakspår å lyckades vinna kanska lätt fortsättning lär följa å ja lyfter på hatten. Men hur Dexter Stone kunde stå i 7.25 är ofattbart då han var tipsetta i ronden? Å efter senaste starten på solvalla då han spurta sylvasst. Synd man ej lira denna gång men det är sånt som händer. Gläds iallafall åt kretsen kring hästen bra jobbat.

Fredagsdrinken. Fick jag ett sms sent i fredagskväll att det var bästa hittils. Jag kan bara hålla med , jag är grymt nöjd med hur vi la upp det denna gång. Fortsätter det så och att drinken kommer ut lite tidigare än sist så ja då blir detta riktigt bra. Nya dansmoves på fredag kan de tänkas att bli ja har nåra nya på lager…

S

Signerat/Limpo. Som siktar på en bra höst/vinter…

+ There are no comments

Add yours

Kommentera