En av årets bästa dagar på Mantorp!


Kvällen bästa vinnare är Ewe Palema som bilden ovan visar. Stall Stenströmer gick bra under helgen med ett par segrar under Axevallas första trippeltrav. Nu på måndag har dom toppchans att vinna DD-1!

Ewe Palema har gått mycket bra varje gång på slutet men inte räckt ända fram på grund av usla utgångslägen. Nu är det spets och slut! Jag tror att han kan vara en finalvinnare i klass 1 om några veckor!

Dagens Dubbels andra avdelning är Ina Scots Ära med 300 000kr till vinnaren. Ett högklassigt lopp där man gärna skull vilja ha en rakt bud mot Ewe på DD. Oracle, Select Yankee och Alvena Pele är några av fältets namnkunniga hästar. Jag spelar med Michael America som är ett skrällbud. Har varit med strax under kulltoppen hela tiden och med detta utgångsläge kan han överraska ikväll.

Det finns många fler bra lopp under kvällen och jag lyfter fram treåringsloppet V65-3. Update blev bara slagen av Kadett C.D. senast på topptiden 13,4. Örjan Kihlström upp i sulkyn nu och det är en av dom bättre hästarna i kullen. Utmanaren kan vara Formula One som imponerat fram till förlusten senast. Då hade han vilat en stund och ett lopp utvändigt om Amaru Boko blev för tufft. Avklädd den gången men lopp i kroppen nu och det är en finfin häst!

Det är fina tävlingar och ta er gärna till Mantorp och se några topphästar om ni har tillfället! Vi har fullkommliga tips under streckspelsfunderingar där vi bland annat lyfter fram en spik som är näst sist rankad i ronden…

Lycka Till!

5 Comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.