Elitloppshelgen ur min synpunkt


Tjenare!

Jag vet att förra bloggen skulle vara den sista innan hösten men jag var bara tvungen att få skriva av mig lite om hur helgen har varit. Det har varit en fantastisk helg på alla sätt och vis. Så jag ångrar mig absolut inte i mitt försök till bojkott.

Appropå min tänkbara bojkott om jag skulle dra hem tidigare i söndags morse eller inte? Så inträffade en rolig sak, vet inte om det är rätt uttryck men i alla fall så träffade jag på den alltid lika trevliga Niklas Robertsson han har tydligen läst mina negativa meddelanden på Facebook och det första han säger när han ser mig är Skulle inte du bojkotta Elitloppet i år,så de kan gå.

en annan sak som jag missade helt. Jag träffade på en skötare hos Stig H i fredags och jag var bara tvungen att ställa frågan om vilken bästa chansen var? -Hon Formula One, okej tänkte jag och vad fan hände? Står i spelluckan lämnar in en kraftig summa på Amaru Boko vem vann tror ni? Jo mycket riktigt Formula. Jag var mycket nära att bryta ihop att man aldrig lär sig.

Jag vet att detta måste vara ett av dem bästa elitloppen jag har varit på inte bara för att jag var så negativ innan utan även för att när allt kommer omkring så är elitloppet helt klart bäst på plats. Det går liksom inte att komma ifrån det.

Elitloppsfesten var lika bra som alltid å jag vill ge en stor eloge till Hockeyligan som lägger ner all sin kraft för att vi som gäster ska ha det så bra som möjligt. Har sagt det förr och säger det igen ingen kommer ens komma i närheten av det ni gör plus att utan er stannar travsverige, just får inte glömma bort Solvallaslärlingsförening heller.

Träffade på en twitterpolare i lördags vilket var extremt kul. Grabben håller på Ifk-fisk men skitsamma trevlig är han iaf. Det första han sa till mig i lördags kväll var att vi skulle söka upp en känd montètjej även i trav med för den delen.-Han,vi måste ju hitta henne måste få jag mmåste bara få träffa henne var kommentaren. Hur det gick ja det var ju helt fel att börja leta bland tusen personer. Johan som han heter har lovat att han ska med på kriteriehelgen. Nytt letande då.

Commander Crowe. Jag får nästan lite Varenne känsla av honom. Hur jävla bra får man bli? Tagit hem bara i år Olympia-Oslo GP och nu Elitloppet dessutom ser så himla fin ut nu så de är nästan sjukt. Trodde givetvis på han i helgen att han skulle ta hem det,men spela jag han? Nej bara tvilling lir men dom satt ju inte.

Stod på E-läktaren en sväng igår det jag slogs av var att varför står inte vi på Vinnarskallar.se där? Helt jävla obegripligt! Det är bara onödigt att ta med sig stolar när vi ändå inte använder dem eller har jag fel där? Kan vara en av de bättre platserna man kan vara på under hela helgen på Solvalla. Nästa år måste vi stå där.

Passar även på att tacka Fredrik Ekman som ordnade biljetter till oss även den snälla damen på kanal75 riktigt rikgt bra.

Resultatlistan på årets elitlopp kommer imorgon troligtvis om jag hinner med det. Men kan nog slå ett slag för att ni kommer inte vara nöjda med vinnaren ;).

Eric här på sidan hade turen på sin sida minst sagt han träffade på Adrian Kolgjini och han fick då tips av honom att han hade en bra chans med Nelson Di Quattro under förmidagens första lopp igår. Spår 11 1609 meter är aldrig ett bra tecken. Men hör och häppna han hade fog för sin optimist den gode Adrian och vann 24.30 i vinnarodds vi på Vinnarskallar.se tackade och bockade.

Passar även på att tacka alla som gjort denna helg till vad den blev. Utan er hade det aldrig vart lika roligt att åka på trav STORT TACK.

Det finns mer stoft och det får ni kanske imorgon.

///Limpo. Otrolig helg och jag lovar jag längtar redan till nästa år.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.