Ekman-Larsson!!!


Skaplig back det där kommer lyckas hur bra som helst borta i nhl i höst. Han är näste Lidström tro mig han är ruggig, han har ett spelsinne som är grymt bra  tekniken är skaplig. Å ja tror att Phoenix tror ja kommer passa som handen i handsken. Hoppas att han lyckas han har vart en av sveriges bästa backar i wm hittils.

Gårdagens v75a var ja helnöjd med. Viola Silas var grym som vanligt!! sen tycker ja ej det var stallkörning som vissa tidningar experter vill ha det till eftersom att Omega Neo blir het i dödens för att Jorma laddar lite för mycke. Men ja tror att Viola vinner hur jäkla lätt endå. Så det hade ej spelat nån roll. Sebastian k . Vann ganska så lätt i Kungapokalen å var duktig. Men de som imponera mest på mig var helt klart Oracel. Galopp å sedan hämta upp det så bra som han gjorde var toppklass. Tävlingarna igår var kul att se på det hända en del å var bra körningar i loppen. Mer sånt så blir det roligare för oss som spelar, å älskar sporten.

Det var lite om gårdagen nu till nått helt annat. Idagarna pressenterar vi en ny grej här på hemsidan. Ni läsare kommer vara involverade på ett eller annat sätt. Mer om detta kommer upp idag under fredagsdrinken. Men kan nämna att ni läsare kommer få er ett gott skratt:). Detta kommer spelas in under elitloppshelgen.

Nu laddar ja för att fredagsdrinken ska bli grymt bra å vi hörs å ses då.

Signerat/Limpo. Som har mycket grejer på gång.

2 Comments

Add yours
  1. 1
    AIK-dansken

    Säger det något om en spelare om han tillhör dom bättre i Tre Kronor i en pajasturnering som hockey-VM där DANMARK seglat upp som storfavorit till guldet. Brorsan Franz Nielsen blir förmodligen skyttekung. Forza Rödvitt.

  2. 2
    Martin

    Haha! Dansken: Ekman Larsson kommer lyckas i NHL. Hans skridskoåkning är ruskig, har ett fint handledsskott och ett bra spelsinne. Och ja? Han är 91a och är bland de bättre backarna i tre kronor än så länge. Det är inget dåligt lag vi har. Vi har bara inget lag med stjärnor.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.