Eftersnack V75


Har varit på fotbollscup hela dagen med Hävla SK… Ett mål blev det men det blev ändå stopp i gruppspelet. Såg V75 i efterhand i Vinnare V75 och det var nog tur det. Favoriterna radade upp sig och nu klarade man sig från större minusiffror.

Jag hann dock hem till Nu Pagadi:s start i frankrike som man sett fram emot. Hästen kördes perfekt av Björn Goop till ledningen men över upploppet hade han inget svar mot dom franska tilläggshästarna. Kanonen Rolling D’Heripre vann före den andra kanonen Ready Cash. Det var toppinstser från båda två men svenskhoppet Nu Pagadi var blekare och kanske berodde det på den plaskiga banan?

Kronologisk ordning på V75:an…

Trodde mycket på Johan Ennoble som galopperade direkt. Favoriten Rano höll ledningen men kämpades enkelt ner av mycket duktiga formkortet Bachelors Dream.

Trotteur var stor favorit och vann i halvdan stil över upploppet. Det var inget bra motstånd denna gång och jag tänker spela emot nästa gång han visar sig i V75.

Informationen om att Super Light skulle göra sin sista start i karriären hade jag missat totalt. Då hade man ju förstått att det var laddat till tusen idag! Giant Superman var het i ledningen och bäddade för Super Light’s seger som var fullkomligt överlägsen.

Omgångens största och bästa favorit Eldfaksen inledde trevande men hittade till ledningen. Väl där var han överlägsen och med sig till Frankrikes kallblodsvecka tar han tvåan Lapp Höien.

Årets kuskinsats svarade Roberth Bergh för när han bytte 6utv(?) och körde invändigt tills han åter körde ut i andraspår. Då satt han i andra ytter med Regine D’Inverne som därifrån var överlägsen. Tvåa på behörigt avstånd kom grabben Nicklas Westerholm med stallkamraten Västerbo Prepare. Ni bör se den grymma styrningen på vinnaren!

Patriks Wasa har haft premiär! Äntligen! Han första spel Exceptional Kemp ledde loppet till 20m kvar men var en skuffelse sista biten. Trea blev han bakom skrällen Gims Madde som fått en maxlöpning i rygg på ledaren. Patriks Wasa räddades dock upp av Färjestad i hockeyn och värdet på Wasan är nu 1008,50.

Dagens Spelidé Staro Cold Carat hamnade i femte invändigt från sitt springspår. Inte vad vi räknat med men han såg pliktskydigt fin ut över mål. Vann gjorde Örjan Kihlström som voltade bort motståndarna i starten. Einar Celeber hette hästen som vann före duktig dödenstravande Caddie Comet.

Det här var en ”skitomgång”, det positva är att det är JACKPOT nästa vecka nu när utdelningen på 5rätt uteblev.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.