Dubbeljackpott till nästa lördag.


Dubbeljackpott till nästa lördag å ja slickar mig redan om munnen. Här ska det pluggas pluggas pluggas i veckan som kommer för att få med det lilla extra guldkornet som kan ge miljoner. Ja har hört från stall hockey att det kommer sela ut Acclaim å Nahar under v75 tävlingarna på Axevalla  kommande helg kul tycker jag. Men vilken form vi på vinnarskallar.se har haft den senaste veckan helt makalöst. med lite tur kunde vi vart miljonärer nu men men. Facit sen i lördags är 6-5-7 på v64a å v75 det är imponerande å nu verkar det som om det bara kan bli bättre.

Ja tar med mig från gårdagens v75a är att City Hall kommer att kunna klättra en bit i klasserna. Prince L var tvåa från dödens starkt jobbat. Att Go on Pale lekte hem guld från spets vad hade hänt om Tiffany Brodda hade vart med ?

Åsajerven. Är den nya kallblods kungen vilken speed sista 300 världsklass rent av.

Nog om travet sen igår, orkade ej se os igår vilken miss när ja vaknar å ser att vi passerat 6 medaljer 🙂 . Ja va säger man världsklass Marcus Hellner vilken kille å Johan Olsson grymt,  det ja läst om loppet var att det var ett rent taktiklopp.

Hoppas på fortsatta framgånger i Os under dagen. Är det bara ja som tycker Curling är grymt kul att se på ?  Nu blir det träning för mig å väll mött i veckan.

Signerat/ Limpo

3 Comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.