Drygt en månad…


Sedan förra blogginlägget skrevs och det är dags att plita ner några rader. Har nyss börjat med ett nytt jobb som jag trivs alldeles utmärkt med och till en början har det snurrat mycket gatuadresser fram och tillbaks i huvudet om nätterna 😉

Tänkte delge några tidiga idéer som jag tror på inför helgens V75:a. Det finns en del intressanta lopp på förhand även om man tycker att Gulddivisionen är ganska klen och att en rent utav ska få en plats till Elitloppet känns sisådär…

V75-1: Svanen har bästa hästen i 1 Niller, jag tror emellertid att det är dags att sätta dit 7 Askö Toy som såg klart bra ut senast i spurten och är på rätt väg, dags nu?

V75-2: 1 Nu Nu Hill, håller Ingves ledningen från sitt invändiga läge har de en bra chans att leda runt om…

V75-3: Skulle vara kul om 1 Lavec Kronos har hittat Sprintermästarformen, då platsar han i Elitloppet!

V75-4: Lars-Åke Söderholm gjorde vi bra pengar på senast med Reina de Caballos även om systemet var värt ett bättre öde. Jag har följt stallet noga under året och det har verkligen varit lönsamt och 10 Right Over tror jag vinner då främre volten inte skrämmer nämnvärt.

V75-5: 1 Perfect Light gillar jag, bra chans oavsett resa…

V75-6: Min vinnare 8 Mr New Dawn, som jag tror bara är bäst och det handlar mest för hans följeslagare rödkusk Hans-Owe Sundberg att styra upp det hela. Loppet i sig är relativt tunt för att vara silverdivisionen och det här bör han vinna i mina ögon.

V75-7: 5 Alvena Pampas har nog gått framåt rejält med sina framträdande i Kungapokalen och denna tuffing bör inte rädas någon konkurrent i denna klass, bakom tassar 9 Unix Brodde som Goop säkert vill revanschera sig med, kan få loppet?

På fredag är det Sundbyholm som hägrar och Roadshow vinner DD-2…

//Eric

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.