Dimmiga Örebro


Det är dålig sikt på Örebros travbana…  Känns som det var samma bana som senast hade problemet? Aja ett H2h lir har jag vaskat fram på expekt:

Örebro lopp8 : M.T.Devil – Stepping King 1,50 – 2,40

1 M.T.Devil har varit stabilare än vanligt på slutet och gått felfritt 3ggr i rad. Innerspåret idag tror jag inte han försvarar. För 3 starter sen hade han innerspår men var inte i närheten av att hålla upp det. 9 Stepping King har Björn Goop i sulkyn som leder kuskligan överlägset i år. Toppform på honom och här ska han köra felfritt och inte ta rygg på Nr1. 2,40ggr pengarna tycker jag är gott nog.

Oskar Florhed som tog andra raka med Rutger Raket igår, ÄGDE vinnarcirkeln igår på sin östgötska. Det brukar inte vara något att lyssna på i mantorps vinnarcirkel men igår var det låda i några minuter. Chefen Åke Svanstedt är på semester och har gett sina egna lärlingar fina chanser här och var. Oskar ska bli hans kontakt med Tv4 om jag får bestämma… Då blir det underhållning! 😀

Michael Lönborg tog precis sin första tränarseger bakom Trade East. Tvåa var stallkamraten Pandoro och denna start är välbehövlig! Jag hoppas det fortsätter!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.