Device veckan före…


Grattis till en ny skötarseger Anton! Att en av Sundbyholms bästa hästar ger 12ggr är mycket märkligt på hemmaplan. Han står perfekt inne i loppet och mer betrodda är bland annat Giddman & Man On The Moon. Nu återstår det att se om Device hinner ta en V75-seger i silver innan han går ur klassen.

Delar av redaktionen var på plats på Sundbyholm en ”vanlig tisdagkväll”. Det är härligt att glida runt en skön sommarkväll utan tempo och trängsel. Detta var veckan före en av Eskilstunas stora travdagar. Fyraåringstestet går av stapeln på Tisdag och det är vanligtvis ett intressant topplopp. Årets fyraåringskull är inte den vassaste och någon förtidsvinnare vågar jag mig inte på, tyvärr.

Förra året kämpade Spring Erom sig förbi Noras Bean i dom sista stegen… Mycket kostsamt för oss som lirade den raka dubbeln mot barfotadansade skrällen Leading Lantern.

2009 spelade vi enligt devisen ”ta bort alla som var med i sprintermästaren”. Snart kommer startlistorna och en liknande taktik känns given på förhand. Halva fältet bör falla bort…

/Juliloppet nästa

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.