Detta tjat om Zlatan gör mig galen!!!


Detta tjat om Zlatan i vissa svenska kvällstidningar gör mig galen. Varför detta hysteri?  Å fattar inte Pep Guardiola att han har en av världens bästa forwards i sitt lag bygge ?  Tydligen inte eftersom han nu ryktas vara på väg till Milan, ja har sagt sedan länge att herr Ibrahimovic kommer att stanna i F.C Barcelona. Han har ju faktiskt kontrakt 4 år till å ja tycker nog att det bästa vore för honom själv att stanna  å kämpa för en plats å när han väll får den visa vem de är som bestämmer på planen. Jag tror Milan bara är ett i raden av rykten vi får se tisdagen den 31a augusti i om Zlatan är kvar eller inte. Jag tror han är kvar varför skulle han ge upp för nu bara bita ihop å kämpa.  Men om nu mot förmodan Zlatan drar iväg till milan å dem vinner Champions Leauge mot förmodan så skulle det kännas surt för Pep Guardiola över den potential Zlatan besitter.  Men i vilket fall är ja trött på detta tjat å jag säger så här Zlatan stannar i Barca punkt slut.

Signerat/Limpo. Zlatans icke vara eller vara diskutera.

16 Comments

Add yours
 1. 1
  Pelle

  En blind kan se att Zlatan inte passar i barca han är för stor stjärna (i sina egna ögon) för att underkasta sig kollektivet. Nä Limpo håll dig till travanalyser där är du en stjärna.

 2. 2
  AIK-dansken

  Håller med Pelle fullständigt. Zlatan borde lämna Barca omgående. Han vill alltid vara den stora stjärnan och alltid få spela. Bänkad i Barca eller kung i Milan. Lätt val.

 3. 3
  Limpo

  Mina fotbollskunskaper är mycket bra då ja följer allt inom den spanska ligan å Real Madrid är mitt lag. Men visst håller med dig pelle zlatan kanske är för stor men han va bäst på plan första mötet mot sevilla å näta. Nielsen ja tror på att Zlatan stannar barca har en tuff säsong med många matcher dessutom har Zlatan ett kontrakt på 4a år å blir nog för dyr för Milan.

 4. 4
  AIK-dansken

  Kontraktets längd saknar helt betydelse. Om spelare och klubbar är överens är en övergång klar.

 5. 5
  Pelle

  Jag hoppas du har rätt Limpo men Zlatans klena resultat i de ”stora” matcherna tror jag ligger honom i fatet(Villa är raka motsatsen). Det kan vara så att Milan känner att de måste göra något drastiskt och så vitt jag minns har ägaren ett hyggligt läder.
  Jag är övertygad om att du är en djävel på fotboll, men vad vore livet om man inte fick häckla en aning.

 6. 6
  Limpo

  Zlatan gjorde 16 mål i ligan å champions league förra säsongen. Hur många lyckas med det sin debutsäsong i en av världens största ligor ?. Sedan så tycker ja att Zkatan är bättre än pedro å bojan som nu herr Gurdiola vill spela med istället. Jag skulle vilja se Villa-Zlatan-Messi det vore det bättre alternativet om barca vill vinna nått i år. Sedan häckla vet ja inte om det är nodvändigt men tycka å tänka får man göra hur mycket man vill.

 7. 7
  Pelle

  Ok inget häcklade men jag vill påpeka att det var i vänskaplig anda. Skillnaden som jag ser på det är att Pedro och Bojan rör sig över större ytor och därmed är mer lämpliga för barcas spelidee´. Vidare är det svårt att se Zlatan som debutant.

 8. 9
  Pelle

  Om jag förstod AIK-danskens kommentar rätt så är detta inget man ska diskutera. Och om så är fallet så blir det inte så mycket kvar att prata om.

 9. 10
  Limpo

  Vi får se vad som händer ja är säker på att Zlatan stannar. Men den som lever får se den 31a augusti vet vi svaren.

 10. 11
  AIK-dansken

  Nja. Jag menade väl inte att det inte kan diskuteras, mer att han gör rätt som har Zlatan på bänken.

 11. 12
  Henke

  Kan man vara en för stor stjärna i Barcelona!?

  För mig är det ett plus att Zlatan inte är lika dom andra spelarna i laget. Det är bra att ha en stor stark forward att mixa upp laget med. 😉

 12. 13
  Stackars Jack

  Usch ja.
  Denna ”Zlatanism” i media !!..blir röd på hela kroppen.
  Nådde sitt klimax med experterna i matchen mot Skottland. Pinsamt o se ”Farbror Bosse” o ”Rit-Ola”.
  Skulle han släppa en ”brakare” är det väl världsklass på den oxå 🙂
  Undrar hur övriga spelare innerst inne känner.

 13. 14
  AIK-dansken

  Att skvallerpressen skriver om Zlatan betyder bara att det är nyhetsbrist. Barcelonas ledning borde vrida sig i plågor över en av fotbollshistoriens dyraste felköp. Nu har dom köpt en mycket bättre spelare för under halva Zlatanpriset. Det är solklart att dom vill bli av med honom, men dom vill naturligtvis ha tillbaka så mycket som möjligt av den dåliga investeringen. Världens dyraste bänknötare har ett ansikte.

 14. 15
  Martin

  Hörreni..
  Det går inte att påstå att Zlatans debutsäsong var dålig. Han började ju hur bra som helst, och hur lätt är det att bli skyttekung (som många tydligen förväntade sig) första säsongen i Spanien? Han hoppade in och nätade den viktiga matchen mot Real Madrid på en snygg volley, remember? Apropå näta i stora matcher alltså.. En Zlatan i form är ovärderlig för vilket jävla klubblag som helst.

 15. 16
  Patrik

  Det handlar om tre personer i Barca. Zlatan, Messi och Pep. Messi vill att allt ska gå genom honom. Han ska dribbla, slå den avgörande pasningen eller skjuta. Sen köper dom Z (som också vill va i centrum) för en enorm summa pengar. Starten för Z gick ju över förväntan och han öste in mål och avgjorde som ni vet El clásico och alla älskade honom och Messi hamnade helt plötsligt lite i skymundan. Gillas inte av Messi och han slutar helt enkelt passa till Z därav slutar målen komma lika ofta.
  Eftersom Pep älskar Messi mer än sin egen fru så börjar den dåliga behandlingen av Z som dom hoppas ska göra att han vill lämna.
  Z kan stanna och kämpa och gör livet surt för pep och Messi eller gå till ett lag där han faktiskt blir ett med hela laget.
  En tanke inte fakta.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.