Det ryktas om!!!


Att ”Profersson” får gå från travsändningarna i tv4a ÄNTLIGEN  säger jag men samtidigt så ska tydligen Peter Vought tar över den rollen å hur bra är han ?

Att DD-Mästaren är slut för denna gång å det höll hela vägen för Atg grattis säger jag. Men att undertecknade kommer sist på dubbelspel var inte oväntad.

Att det ryktas om att det blir en hockeyturnering i Eskilstuna 3e december med en förmodat utgång jag längtar men kommer vinnarskallar.se vara på plats ? Den som lever får se.

Att twitter har blivit som en drog för undertecknade å att han har insett att Twitter är det nya istället för Facebook eller?

Att min nyss hemgjorda lasagne vart mycket god å jag är mätt å belåten,så tjejeor fatta att ni får en mästerkock till man när å om ni väljer att bli ihop med undertecknade.

Att ryktet säger att undertecknade inte har några tandläkarbesök innestående å att det var länge sen sist. Skönt men likt förbannad så betalar ja till dom jävlarna.

Att juldagen i år kan bli något utöver det vanliga å safiren lär få sig ett besök. Min grässklippare stå på vintervila å väntar på att få lite bensin i sig för att starta igång.

Att ikväll är det återigendags att se våra vänners liv på ettan mycket bra serie. Å om ni missat den kolla svtplay för att hänga med i serien.

Att abstinensen för trav är så stort så ja skulle ge vad som helst för att det ska bli vår å att resorna börjar dra igång igen.

Att vi på vinnarskallar.se siktar på nya tröjor till våren å ett av spelombuden i stan kommer att få en special tröja av oss.

Detta var några skojiga rykten är dem sanna eller falska ja ni bestämmer.

Signerat/Limpo. Som inser att vinnarskallar.se snart firar ett år 🙂

7 Comments

Add yours
 1. 2
  AIK-dansken

  Då kan ni ju värva Professorn till Vinnarskallar så ni får några miljondrag som är streckade till 80%. Lunchsändningarna ska sändas live 1,5 timme i pajaskanalen
  TV-4 Sport så då blev det väl för mycket Professore.

 2. 4
  Ivarsson

  Visst är det skönt att slippa se ”Super-Mario” i Teve-rutan i framtiden, men smolken i glädjebägaren är ändå att Peter Vought tar över hans roll! Suck! 🙁

 3. 5
  Limpo

  Jag du Nielsen tur vi ej ska värva profersson. Men överlag ser jag ju hellre. ”super Mario” än Peter v. Nu tar jag sikte mot kudden.

 4. 6
  Pk

  Jag ser det såhär: proffesorn är klockren för oss som e spelare
  pga av flera orsaker: att pajasarna som sitter på kanal 75 och sänder
  ut sina lunchtips/kvällstips trots allt får de vanliga ”Svenssons”
  att lyfta på ögonbrynen och strecka alla de urdåliga favoriter som de endast spelar. 1 gång har jag sett proffesorn chansa med en spik som var streckad på under 35%.. haha och det var klockrent Ulf Ohlsson från spår 12.. Jag anser att Peter vought inte heller är ett dugg mkt bättre men
  som sagt dom tjänar sitt syfte att få alla som inte är pålästa
  att strecka fel hästar 🙂 ska bli väldigt skönt att slippa proffesorn jävla
  fnissande.. Det lär ingen sakna

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.