Det känns som det kommer lossna nu..


Min trav form har inte vart den bästa i år för mycket annat att tänka på. Men nu känner ja att formen allt mer närmar sig å att jag går från klarhet till klarhet. Som en tjej kompis sa topphästarna kommer ut i vår. Visst och det stämmer mycket bra det och så är det faktiskt. Nu ska man bara visa vart skåpet ska stå, tog en titt på vårat v64a system idag å såg att vi ej har med nummer 12 Macho Gossip i sista avdelningen varför undrar ja? Har vi missat han senaste insats ? Inte jag iallafall  han gick grymt bra i spåren då å ska räknas trots läget.

Igår satt jag å såg Mästarnas Mästare. Till min förvåning har det tydligen funnits en sorts pakt i huset, eller som brolin sa det har hänt en del bakom kulisserna. Jag vart lite snopen när ja fick höra det, men inte förvånad då det brukar vara pakter i den sortens program. Vem som nu vinner Mästarnas Mästare låter ja va osagt låter Aik-Dansken säga sitt han har ett bra öga den gode mannen.

Hade mer tid igår å kolla startlistorna med till helgen hittade en häst som ja har lite förkärlek det är nummer9 i den första avdelningen Practical Joke. Har exakt samma läge som han hade sist då han  vann på Jägersro till 21ggr degen å ja tror å hoppas att han kan vinna igen med rätt resa. Jag kommer testa på mig en tvilling med nummer 4a Regan Ås som har fått ett knepigt läge med spår 4a i volt, men trampar han iväg så tror å hoppas ja att det kan räcka åtminstone till ett andra pris. I den 4e avdelning har ja hittat omgångens mest roligaste drag i form av nummer 1Motovns lavendel. Som har ett perfekt utgångsläge å trivs allra bäst i spets här räknar ja med spets å slut. Det var nåra potentiela drag till veckans v75a. Lycka till med strecken.

Nu jobbar ja in Macho Gossip ikväll å hoppas att han tar hem segern.

Signerat/Limpo

6 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  Då min favorit Brolin diskades för spårbyte och ha stört medtävlare(för mycket trav hos honom)ligger vägen öppen för Armand att bli mästare.

 2. 2
  Limpo

  Ja det är för mycket trav hos den grabben nästan värre än hos mig. Kan ju ej byta spår så där :)… Vi får se vem som vinner ja vågar ej säga något.

 3. 6
  Pingpongkingen

  Jag tror nån från AIK-fansens(hockey)klick vinner,för dem var snabbast efter slutsignalen i kväll.
  Men snabbast kanske inte alltid räcker? Måste finnas nåt innanför pannbenet också eller???

  /Tomas Gradin

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.