Det är bacon!


Björn Goop ströks på V75… Har inte fått någon riktigt bra förklaring men antagligen sliten efter ett hektiskt sommartravsschema. Annars brukar kuskarna vara av det hårdaste slaget, speciellt när det gäller V75. Även Ivarsson och Limpo har ju reaktioner på en tuff matchning, så det kan hända den bäste.

Själv är man trött men fräsch efter helgen. ”Loppet” som kördes maxpresterade jag nästan i. Det är tungt att inte räcka till seger i loppen men såna här storhelger får man vara nöjd med en matlapp. Jag spelade bland annat barfotafotboll med ”Hockeyligan” mot ”Plättlätt”. En lördagförmiddag är inte ligan i sitt piggaste, att vi vann var nära nog en bragd. Sundbyholms värmningsexpert P-A Johansson var med och spelade, det distraherade lite när han snackade. Man är van att höra upp… Det var nog hans främsta merit på fotbollsplanen dock!

Trippeltravet var som vanligt en enorm helg för en travälskare. Nästa år planeras turnén att förlängas med en tripp till skånska riverieran med Luddes Auktion och Hugo Åbergs. ”Sommartravet” och Juli närmar sitt slut, finalen är på Lördag med sommartravets final som tyvärr blivit lite av en flopp. Hade loppet samlat 15 V75 vinnare i samma lopp vore det fantastiskt… Helt grymt! Nu blir det istället ett lopp i mängden bland alla storlopp som körs i dagarna.

Visst är det Patric Skoglund som reffar in Bacon i Mcd reklamen mellan V75-direkt sändningarna?! Det är lagom att hålla ordning på tre ”ekipage” på en raksträcka. Värsta reffet prövade jag själv på och kan ju bara säga att det är ruggigt svårt. Jag hoppas vi kan presentera några klipp här på hemsidan med parvis reffande av travlopp med en expert och en kommentator.

Själva Stochampionatet blev en rolig upplaga men jag är lite besviken på klassen. Det kändes som Viola Silas vann trots att hon bara var 70%ig för dagen, det borde inte gå… Hon har en fruktansvärd löpskalle som ännu en gång fällde avgörandet. Före loppet kände jag mig väldigt ambilvalent om var mina sympatier skulle ligga. Jag unnar verkligen Fredrik Persson fortsatta storvinster men samtidigt hade jag gärna sett Dileva Käll och Peter G som vinnare. Duon har varit nära många gånger nu…

3 Comments

Add yours
  1. 3
    Limpo

    Ja Henke å Åke hade munnhuggning hela vägen hem. Nej just det ivarsson å henke sov där bak i bilen tills vi stanna å käka. Formen var ej på topp då 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.