Derbyvinnaren Beau Mec


Beau Mec var en jätterolig derbyvinnare. Vi var i stallet innan och kollade in Nurmos derbyhästar på närmare håll. Vinnaren är en riktigt stor och fin häst!

Jag såg att delägaren och uppfödaren Thomas Almqvist hade skickat in text till travnet.se. Jag får nöja mig med att länka men skulle hoppas på att han skickat dom fina orden hit, publicitet är väl det man söker. Kul läsning som jag rekomenderar och Thomas visar en härlig uppskattning gentemot tränare, skötare och kusk. Dom som gjort grovjobbet!

Det resulterade i 1,6miljoner in på kontot i söndags. Det är i mina ögon för alldeles lite. Höj förstapriset till 3miljoner!
Prestigen ligger redan på den nivån!

 

2 Comments

Add yours
  1. 2
    AIK-dansken

    Derbyt är ett insatslopp och om förstapriset ska höjas ska också insatserna för hästägarna höjas. Att ta millioner från vardagstravet som redan har dåliga prissummor känns för mig helt fel. Derbyt är ett lopp med mycket prestige och ära vilket många gånger är väl så viktigt och förstapriset på 1,6 mille är nog hästägarna nöjda med.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.