Derbykval!


En av årets mest inressanta travkvällar sportsligt sett! Om 10dagar går bussen mot derbyt, en klassisk resa till Malmö.

Synen på kvällens uttagningar:

Avd-1: Juggle Face 86% har bästa vinstchansen och i ett kvalet ikväll blir han släppt till ledningen. Stort distansplus och han blir svårstoppad, galopprisken är liten. Med till final kan väl Yoggi Hornline 3% göra med lite tur. Vidöppet bakom favoriten.

Avd-2: Ågårds Ludde 51% känns väl mycket streckad, är han som vid V75-final vinsten går han till final men hur är formen? Zyrano Boko 50% har varit en besvikelse under året, kan gå till derbyt om Örjan lyckas men inte alls spelvärd. G.H.Nemo 20% har toppform och kan väl vara den som följer Svanstedt till finalen.

Avd-3: Mycket öppet lopp!!! Kolgjinis Argos 2% klarar distansen bra jämtemot konkurrenterna. Staro Dixieland 33% spurtar in till finalplats om löpningsförloppet är det rätta.

Avd-4: Boman 10% gör debut för Åke. En distansgynnad kapabel häst som förhoppningsvis är i skick direkt! Intressanta utrustningsändringar på Never Again 41% men intrycket i senaste starten var inte bra. Det bästa kvalet sett till bredden där dom flesta skulle hänga på bra i en ev. final. Winning Love 7% (bilden) kan det lossna fullt ut för snart. Örebros hopp klarar distansen och är en storfidus nere i Skåne.

Avd-5: Jaguar Ruda 5% är på gång igen efter en svacka. Klarar distans och är intressant! Sebastian K. 79% prickade väl formtoppen för tidigt? Ett fantastiskt år hittills men plumpen var i Sprintermästaren och hur är formen? Normalt sett sitter han tidigt i ledningen och där lägger han inte.

Avd-6: Joke Face 60% har imponerat och blir släppt till ledningen här. Där förlorar han inte! Dileva Käll 19% passar bra in när hon får smyga med och spurta till slut. Jag hoppas det räcker till andraplatsen.

Njut av kvällen!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.