Derbykval i Herre på Täppan


Här utses den skickligaste besökaren/medarbetaren på Vinnarskallar.se! Under den här rubriken kommer det tävlas om att vara herre på täppan. Vinnaren står kvar och blir utmanad med jämna mellanrum av nya tävlande i olika tävlingsformer gällande trav. Alla som står på täppan som vinnare belönas med en T-shirt. Vill ni ställa er i utmaningskön, maila intresse till tavling@vinnarskallar.se

Martin Halvarsson dominerade som utmanare i förra omgången. Han vann samtliga Lopp över Wiretowire när dom tippade kvalen till korta E3. Martin vann med imponerande siffror och nu är det hans tur att bli utmanad. Halvarsson arbetar till vardags i spelbutiken Jürss i Katrineholm och det är inte oss emot att täppherren bor i rätt stad. Ser många travlopp om dagen och surr om hästar är han van vid! Den bolltrillande Spurs-fanatikern är nu utmanad! Det är tänkt att utmanaren ska heta Ulrik Svensson men jag har inte hört av honom. Därför EFTERLYSES han, det är schysta puckar om han får en rimlig uppladdning inför detta. Det finns ett reservinträde där Filip Svensson står på listan, han får chansen om Ulrik inte hört av sig innan helgens slut.

Äntligen är det Derbykval! En toppendag för oss travälskare och givetvis ska det tippas lite till denna travdag. Jägersro är skådeplatsen på Tisdag och vi tar också med kvalen till till damernas uppgörelse.

Tippa topp två i Lopp 1-10 på Tisdag. En poäng per häst som placerar sig på topp två och ytterligare en poäng om man tippat hästen på rätt plats. Vid strykning tillkommer ingen häst om man inte har valt reserv. Vid ev strykning på din förstaplats flyttas andrarankade automatiskt upp som tippad etta. Maximala poängskörden blir 40!

Exempelvis Lopp 8:
Etta: 7 Aga Khan Boko
Tvåa: 2 Mr Pellegrino
Reserv: 6 Freeman T.Porter

Deltagarna inkommer med sina tips (via mail) senast kl 20:00 måndag kväll (22/8)

2 Comments

Add yours
  1. 2
    Mulen

    Nu skall det va skickat och klart, ber om ursäckt att ja inte har hört av mig tidigare men ja kom hem från tallin i går kväll först
    mulen

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.