Datorn hemma….


Datorn är hemma för att stanna… Gud så skönt,det känns har vart ifrån datorn nu i 3 veckor. Så det är kanon att ha den hemma igen. Så nu kommer det bli fler blogginlägg av mig å ja kommer gå tillbaka till rutinerna igen.

Elitloppet som var förra veckan var en rolig grej att va uppe på som vanligt. Mycket sköna människor man träffat, kommer ta upp mina starkaste minnen från Elitloppshelgen 2010.

– Första platsen är given. Så fort man kom upp till Glen å Hockeyligan lätt det såhär. Limpo söker fru alè alè mäktigt det värmer mitt hjärta.

– Andra plats travauktionen mycket trevlig tillställning där minglandet var av högsta klass. Malla lär ångra att han ej lyssna på mig mer än vad han gjorde ;). Plus vinnarskallars godis jakt som gjorde så ja fick kolik?!.

– Tredje saken. Iceland, Scarlet Knight vann aldrig Elitloppet men det gjorde sonen. Satan så bra å värdig vinnare han var Iceland ruskigt…

– Fjärdeplatsen. Går till det sköna gäng vi är på vinnarskallar utan er ja vad vore man då?? Plus att Sheraton kommer med på delad fjärde plats helt överlägset var det att bo där å bra sängar….

-Femte. Missade kanske årets fest men vad gör väll det när det går fler tåg. Nästa avstigning Halmstad.

Nu siktar ja på att vila upp mig å träna mig i form så blir det åka av senare. För den 2 juli är det e3 finaler på sumpan då kör vi… Väll mött.

Signerat/Limpo.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.