Datorn hemma slutat fungera….


Datorn hemma har dött 🙁 . Hur ska ja dĂ„ kunna jobba ? jaja fĂ„r vĂ€ll skriva av mig lite om helgen nu dĂ„ :), nĂ€r ja lĂ„nat pĂ€ronens data.

Örebro var det som var vĂ€rd för helgen. Vart ett bra prepare lopp inför Elitloppet som kommer om tvĂ„ veckor. Ett bra vĂ€rd par som höll i festen, vi som var med tackar Ă„ bockar för det. Lördagen följdes upp med lunch med jocke Ă„ Bubblan Ă„ hans polare glömt namnet ;). Men middagen var trevlig Ă„ man vart mĂ€tt, sen bar det av pĂ„ fotboll i karslund. Karslund-vĂ€rmbol i div 2, Vilken dĂ„lig match vĂ€rmbol gjorde Ă„ detta betala man 80 kr för ?  seriöst? . Hur kan man ta 80 riksdaler för att se en match i div 2 ? jag menar det Ă€r vĂ€ll inte allsvenskan ? för 80 kr fĂ„r du ju tvĂ„ öl för pĂ„ krogen nĂ€stan. Ja vart mycket besviken redan vid entren plus att vĂ€rmbol torska med 4-0 gjorde inte saken sĂ€mre.

Söndagen var det Äter dags för att se fotboll nu i allsvenskan. 120 kr för stÄplatsbiljett i bortaklack Ä en 8500 i publiken. Innan matchen började det super bra, kom till arenan samtidigt som DIF-bussen. Snackade nÄra ord med vice-ordförande Ingvar-putte carlsson. Mycket trevlig man, sjÀlva matchen var ett annat kapitel DIF torskade med 1-0 Ä inte heller ja Nielsen fick valuta för pengarna. Men det var mycket trevlig en solig dag. Helgen summerar ja i betyg 4stjÀrnor av 5 möjliga. DÄ rÀknar ja in VÀrmbols förlust plus att Reven d amour torska Ä sÄ dÄ att DIF torska.

Nu laddar ja för en ny vecka Ä hoppas kunna slinka in med ett Ä annat blogg inlÀgg fast min dator Àr paj. 

Signerat/Limpo. 17 dagar kvar till Elitloppet.

1 comment

Add yours

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.