Datorn hemma slutat fungera….


Datorn hemma har dött 🙁 . Hur ska ja då kunna jobba ? jaja får väll skriva av mig lite om helgen nu då :), när ja lånat päronens data.

Örebro var det som var värd för helgen. Vart ett bra prepare lopp inför Elitloppet som kommer om två veckor. Ett bra värd par som höll i festen, vi som var med tackar å bockar för det. Lördagen följdes upp med lunch med jocke å Bubblan å hans polare glömt namnet ;). Men middagen var trevlig å man vart mätt, sen bar det av på fotboll i karslund. Karslund-värmbol i div 2, Vilken dålig match värmbol gjorde å detta betala man 80 kr för ?  seriöst? . Hur kan man ta 80 riksdaler för att se en match i div 2 ? jag menar det är väll inte allsvenskan ? för 80 kr får du ju två öl för på krogen nästan. Ja vart mycket besviken redan vid entren plus att värmbol torska med 4-0 gjorde inte saken sämre.

Söndagen var det åter dags för att se fotboll nu i allsvenskan. 120 kr för ståplatsbiljett i bortaklack å en 8500 i publiken. Innan matchen började det super bra, kom till arenan samtidigt som DIF-bussen. Snackade nåra ord med vice-ordförande Ingvar-putte carlsson. Mycket trevlig man, själva matchen var ett annat kapitel DIF torskade med 1-0 å inte heller ja Nielsen fick valuta för pengarna. Men det var mycket trevlig en solig dag. Helgen summerar ja i betyg 4stjärnor av 5 möjliga. Då räknar ja in Värmbols förlust plus att Reven d amour torska å så då att DIF torska.

Nu laddar ja för en ny vecka å hoppas kunna slinka in med ett å annat blogg inlägg fast min dator är paj. 

Signerat/Limpo. 17 dagar kvar till Elitloppet.

1 comment

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.