Danska styrningar


Nu tar väl äntligen Valspurten slut… Politikerna jobbar ett halvår vart fjärde år och vad händer sedan?

Har precis uppdaterat Staket/Ägg listan där det är gamla klassiker som ständigt favoriseras eller kritiseras. Kanske kan få in några nya tankar här några veckor även om min lista är facit!

Är inte helt nöjd med utången på V75 i helgen som vanligt. En läsare tog hem 7rätt med hjälp av en spik på Lisa America i båda heatloppen i Åby Stora Pris. Det var också våran ambition att spika en häst dubbelt men vi kunde inte enas, det kan vara segermelodin även nästa år.

Vad hände i Silverdivisionen egentligen… Stenhård körning från start och här körde Flemming Jensen alldeles för länge helt i onödan med Totti T.Dream. Det är han inte känd för och Flemming måste haft kvar känslan av att ha Mathilde Tröjborg i tömmarna. I stayerloppet fick våran spik Laughing Stock ett blytung lopp och ännu en dansk gjorde bort sig i sulkyn. Det hade varit vinnaren med en vettig styrning! Patrik Sjöberg visade att svenskarna också kan lalla  i sulkyn när han blev utkörd för omstarter med våran andra spik King Of Kings.

Nu på lördag kan det vara dags för Device på bilden i ”guldloppet”. Loppet är stängt vid 2miljoner och den fine hingsten har lottats till spår två. Här bör Hockey pröva att leda loppet runt om över 1640m på spetsbanan Färjestad. Vi har bra kontakt med Eskilstuna-stallet som brukar ge Limpo förhållningsorder hur han ska måla upp sina hjärtehästar på bloggen. ”Skrik inte ut” taktiken har inte funkat och likaså dom efterföljdande.

Hämtade ut en vinst på oddset på ombudet i Katrineholm. Fick visa leg och det var en liten chock. Det märks ett man nästan alltid spelar i sin egen ”totomat”.

Nu blir det att syna norsk optimism till V75 i helgen!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.