Dags att släppa sargen


Känns som det är dags att släppa sargen och komma in i bloggmatchen och till att börja med att presentera sig. Jag heter Eric bor för närvarande i Visby, där jag studerar arkitekturhistoria för tillfället och pluggar inför en kommande tenta nästa vecka och försöker avsluta en hemuppgift med stil…

Ni vet redan att intresset för trav är stort, mitt första besök på en travbana var 1997 och det var Fyraåringstestet på Eskilstuna som hade äran att inviga mig i travets värld. Det var dock på gymnasiet intresset tog fart på allvar, genom att jag lärde känna Ivarsson som enligt egen utsago ”när jag var liten kollade jag på travlopp istället, när alla andra kolla på Disney”…

2006 var jag och Ivarsson ute på en tågluff i Europa emellan sevärdheterna planerades det in fotboll på Camp Nou och Artemio Franchi för att sedan stanna till i Rom för att stötta Going Kronos och Glen Kronos i Italienska Derbyt. Vilket lopp, helt sanslöst att få uppleva en dubbelseger på plats. Spelet gick riktigt bra med för den delen, så man behövde inte ta ut pengar på en vecka. Det komiska är dock oddset på Going och Glen 1.05 gånger degen, det kallar vi lågt 😀

För övrigt tror jag att Everton trotsar sin svaga bortastatistik mot Arsenal i helgen och överraskar…

Och som gammal basketspelare, är det kul att se en svensk i NBA genom Jonas Jerebko.

Nu laddar vi inför helgens V75 på Kalmar, det ser klart intressant ut jämfört med kvällens favoritparad…

Nu blir det att koppla bort allt och chilla med en film ”Lock, Stock and Two Smoking Barrels”

På återseende//Eric

3 Comments

Add yours
 1. 1
  Henke

  Everton har väl lite och ta revansch över. Premiären HEMMA mot Arsenal slutade 1-6 om jag minns rätt…

  Har sett matcherna mot Liverpool och Sunderland och även om poängskörden har varit dålig har dom ”spelat bra”

  • 2
   Eric

   Ja, det var en tung premiär… Joleon Lescott hade tankarna på annat håll och laget hade huvudet under armen den dagen. Det är dags att göra en bra match mot Arsenal nu, länge sen vi vann borta mot dem och skadorna till trots tror jag chansen finns… tar vi en poäng är jag klart nöjd med. // Jack in the Box

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.