Dags att hitta toppformen.


Det är dags för mig att visa vart skåpet ska stå. Nu vart det ingen träning idag för jag har nått virus skit i kroppen. Men jag hoppas snart vara tillbaka på banan igen. Jag kollade till startlistorna till v75 på lördag å det ser lovande ut. Har en vinnare som jag inte tänker lämna ut riktigt än. Men ni som följer mig vet nog redan vem de är. Såg också att DD-Mästaren är tillbaka vad jag tycker om detta är att det är fiasko sen dom var igång å härjade förra gången. Så jag tänker lägga ner det å jag kommer inte att deltaga.  Bu är det snart bara en knapp vecka kvar tills Eskilstuna å sundbyholms travet anropar i högtalarna att det är en minut kvar till start kör till start. Travtokar från Sveriges alla hörn kommer vara där. Å puls smsen börjar sakta men säkert trilla ner i min mobil. Samt att den gode glenn sägs ha hittat en perfekt dam åt mig men den som lever får se. Den glada nyheten damp ner här förra fredagen att Henrik ”Chefen”Eriksson ställer nu upp i hockeyligan cup å snörar på sig krillorna vilket är fruktansvärt kul å se att vinnarskallar har en representant till. Jag själv är ju med som sportschef. Nu siktar vi mopt en spännande vecka å jag håller framförallt en extra tumme för vår gode vän Ulf Stenströmer som ska försöka kvala in hästar till bc finalen på sundbyholm samt att han har stallets stjärna Noras Bean till start på jägersro på lördag. Jag önskar honom all tur i världen å att han kvalar in nån till sundbyholm god tur.

8 Comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.