Dagens Spelidé 9/9


3 Rally Arne (Romme, lopp 2)

Rally Arne

Jag hittade en intressant häst till eftermiddagstravet på Romme. Den här hästen har bara gjort en start i karriären och då utmanade han vår Financial Dust samt lovande Aibohphobia över upploppet. Det var en överraskande bra debut och man har väntat på att han ska dyka upp igen. Nu drygt fyra månader sedan aviseras det alltså återkomst och han kan vara ett roligt spel, även om jag får erkänna att jag har dålig koll på motståndet. Markus Hamberg i sulkyn borde vara bra för oddset.

5 Comments

Add yours
  • 3
   From Above

   Fy faaan nu blev jag påmind om tvillingen i april…… nåja jag beställer överpace till nästa veckas uttagningslopp så (ready) cashar vi in då 😉

 1. 4
  Markus Hamberg

  Gratulerar till ett bra spel! Hoppas framgångarna fortsätter för er fina häst!
  Mvh Markus

  • 5
   Ivarsson

   Tack och tack själv för att du verkligen levererade! 😉
   Jag lyckönskar även dig och din häst i framtiden, kan nog bli bra det där!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.