Dagens Rätt


Nu har han kommit fram lagom till sommaren igen. ”Skåningen” som ingen vill ha i Dagens Rätt sändningarna!

Tillsammans med Malla styrde dom efterhandsreferaten lugnt och nämnde alla hästar som placerade sig bra extra hårt. Dömde ut favoriten direkt efter en vanlig öppning och vips var han väldigt slagen in på upploppet. ”Skåningen” var katastrof redan förra året när han vikarierade(?) och hur fan kan dom ta in honom en gång till?! Jag vet inte om han kan något alls om trav? När jag tittar får jag intrycket om att han är helt iskall. ”Skåningens” namn är Andreas Martinellé efter lite scoutande.

Ta in någon mer lovande nästa år! Han har redan förbrukat sin chans inom trav-tv. Bara det är någon annan!

Sommartravet.se fick ett inslag i TV sändningen. Det var inget suveränt sådant som dom presterade när Limpo medverkade precis… Det inslaget hade allt och man fick med stämningen från banan.

Idag onsdag på Lindesberg finns det ingen stämning att ta på men gör man ett komiskt inslag med en falukorv och en ölburk får man inte mesa. Nybrink showar i TV och gör intryck! Gricksson drack han ens ur ölburken? Inget glufsande på falukorven heller. Grabbar ni är duktiga ta chansen nu för sjutton!

I det här läget får man inte spela så fegt. Full attack och gör rejäla intryck på tittarna där hemma i tv-sofforna! Minns någon vad ni ens gjorde där på travbanan? Ne glufsa på falukorven ordentligt framför kameran och svep den där ölen… Till att börja med.

/Jag håller på er

1 comment

Add yours
  1. 1
    Thure

    Måste bara hålla med fruktansvärt fattig dagns rätt sändning idag och malla höjer ju inte värdet direkt…
    I övrigt härlig sida att surfa in på fortsätt så=)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.