Dagens Avslag 6/1


6 Orlando Gel (Bergsåker Lopp 6, V65-4)

Är i nuläget omgångens näst största favorit till 68% och jag förstår inte varför. Det är ingen riktig glöd i honom och insatserna på slutet har inte varit av ”nästagångare” karaktär. Blev på Axevalla näst senast och nu senast i ett lunchlopp långspurtade han hyggligt. Inget spelvärde alls här. Farligt att ta avslag med spetschans men jag tar den risken.

4 Comments

Add yours
 1. 1
  karl

  Ni har inte döpt denna sida fel.. Kalla den spelidéer istället..Bättre än så här borde ni kunna

 2. 2
  Henrik Lagerstedt

  Jag skulle tagit Bergh:s i sjätte… Stora favoriter som tar ledningen kan vinna, det är risk som jag brukar ta. Igår tippade jag bra i alla lopp utom detta. Ett felsteg från full pott.

 3. 4
  Henrik Lagerstedt

  Valfritt att tolka informationen som du vill.
  Hästar som ger under 2ggr pengarna kan vinna även om jag inte tror det.

  ”Säkra avslag” kommer sällan tryckas ner så mycket i odds.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.