Comeback- Henrik


Min namne Ingvarsson tillbaka som bloggare på travronden. Nu var det så länge sen provade vingarna utanför travronden men jag har för mig att han var en av dom bättre (kanske den bästa). Det italienska fotbollen kan han dock skippa.

Tills vidare placerar jag honom närmast bakom Ekmark och Lernå i min bloggtoppsranking på deras sida. Dom två är vassa och läsvärda.

Holm kan vara på väg uppåt, Hedlund är nog snäppet efter i alla fall. Dahlgren gör sig inte så bra i bloggform.

Vet inte hur redaktionen ser ut men det är 100% grabbar bland tipsters på travronden? Fotografterna är ju kvinnliga. Kanske dom kan dra en blogg ändå för nu är det klar 6-0 dominans till det manliga könet.

År 2011 innebär nytt upplägg för V75. Guld är inte lika med V5-5 numera…

Jag tycker att ändringen blir till det bättre. Först V4 sen uppehåll 45minuter innan V75 känns faktiskt helt rätt. Då har jag tid att kolla all barfotainfo/käka mat, jag hamnar ofta i tidsbrist på banan som det är nu.

De som tycker första start är för tidig eller att uppehållet är för långt kan ju alltid komma till V75 starten…

4 Comments

Add yours
 1. 1
  Limpo

  Ja men åker man med dig så ska man helst vara där när grindarna öppnar ;). Skämt å sido men 45 minuter är alldeles för lång väntetid

 2. 2
  AIK-dansken

  45 minuter är perfekt. Då hinner man lämna in V75 och besöka baren för en lille en och ett par bier.

 3. 3
  Limpo

  Ja nielsen de är väll enda fördelen. Med att det är 45 min vändetid. Iof så missade grbbarna lämna in när vi var på mantorp för två år sedan så det kanske är bra trots allt.

 4. 4
  Pecka

  Vill ge det här upplägget en chans att kolla ett tag nu. Tror det kan vara ganska vettigt. Att ha 45 min mellan dessa två lopp tror jag kan gå för sig. Har varit på Kungstravet på Vermo när man hade 45 min mellan varje lopp, det var ingen höjdare kan jag lova.
  Klart man skall vara där när grindarna öppnar Limpo, är det lite kyligt får det bli Oboy med….. för att hålla värmen och är det fin väder kan det ju alltid slinka ner en svalkande drink då.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.