CHIMALL T.T


Vilken ruskig häst det där är 13.1 från dödens :). Ja vad säger man ?? världsklass på Chimall t.t, vilket jäkla lopp han gjorde igår det va så man fick gåshud å travsport när den är som allra bäst. Att man kan va så där sjukt bra ?? det är för mig en gåta. Han vinner silverfinalen under elitloppsmeetinget. Det kan ja lova er, bara han får ett bra spår å ej bakspår.

Mitt andra drag satt ju lika väll det som en smäck. Azalle gjorde också han ett bra lopp. Men favoriten Redtop var inte som bäst för dagen?. Men endå slutar Redtop tvåa. Azalle fick göra allt från dödens å imponerade stort å går en fin säsong till mötes. det blir intressant att se vad han kan uträtta i finalerna på elitloppslördagen?.

Min tredje häst ja snackade upp i måndags satt den med. Vanesssa du ling. Var en bra prestation även på henne, kul att det gick bra för henne igår. Men var väll endå lite stum till slut? men vilket lopp å vilken körning. Det märks nu att banorna blivit snabbare å man måste vara i främmre träffen för att ha med segerstriden att göra.

En sak är säker att jag gillar mer å mer Fredrik Persson som tränare vilken man att sätta hästarna i bra form. En annan sak ja lägger på minus kontot är vädret fy vad kallt det var. Längtar tills det blir sommar på allvar.

Signerat/Limpo. Som nu går åter in i träning..

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.