Carroll


Newcastle ser till att hamna i på löpsedlarna på ett eller annat vis. Succétränaren som tog laget upp ur Coca-Cola, Chris Hughton fick sparken i början av veckan. Mycket populär bland fansen och säsongen har varit godkänd hittills med 6-1 vinst mot ärkerivalen Sunderland och en 1-0 seger borta mot Arsenal som grädden på moset.

Nye managern Alan Pardew fick en drömstart. 3-1 mot Liverpool ger det ifrågasatta tränarbytet lite välbehövligt lugn. Andy Carroll gjorde säsongen tionde mål i Premier League. Han var desstuom iblandad i dom andra två målen, en ganska unik speltyp som Englands landslag kommer få gläjde av.

V75 jackpoten betalades med nöd och näppe ut till spelarna igår. Raden var favoritbetonad fram till Dagens Dubbel där två 13-oddsare vann från spets! Det är ingen dålig position och spelvärdet fanns verkligen.

Att Private Love skulle vinna B-loppet var svårare att tro efter statistbesöken i Sverige tidigare i år…

16 Comments

Add yours
 1. 1
  Ivarsson

  Bara att gratulera till tre pinnar och att ni gick om oss med en pinnes marginal.
  Jag var helt säker på tre poäng genom seger borta mot Bolton idag, men domaren och vår egen oförmåga sänkte oss! Fan!

 2. 2
  Limpo

  Matchen igår spelade ni bra i. Men ska Newcastel hänga kvar måste bättre spelare in å sedan lite rutin i backlinjen. Vart är ben arfa?

 3. 3
  Henke

  Bröt väl benet… Så länge dom spöar Liverpool tror jag dom hänger kvar utan problem.

  Tyvärr så ser det mycket sårbart ut, Carroll går ju inte att ersätta vid skada.

 4. 6
  AIK-dansken

  Mina herrar. Vad gör att ni ”håller” på lag ni nästan aldrig ser live. För mig är supporterskap följande.
  Bli medlem, åk på matcherna, köp souvenirer där pengarna går in i klubbkassan. Samhörigheten på läktaren när laget spelar och att dela glädje och sorg under och efter matcherna är en känsla som aldrig kan upplevas framför en
  TV eller dator. Förklara gärna för mig hur ni finner känsla
  för lag i England, Italien, Spanien. För mig känns det mer
  som plastsupporterskap framtvingad av en fix ide att nu tar jag ett lag vilket som helst för att på något sätt vara med
  i matchen. Läs gärna boken Va för djävla pack e ni. Vill ni inte köpa den kan den lånas av mig.
  En som gläds och lider med ett lag nära mig.

 5. 7
  Limpo

  För mig är valet ganska enkelt. Fotboll är passion för mig jag följer med i det tre största ligorna. Har hållt på Lazio sedan Svennis var där i början av 2000 talet å följer laget så gott det går. Men skulle vilja uppleva det på plats. I England är favorit laget Manchester unidet har följt dem med mycket men följer även andra lag i England. Real Madrid i Spanien är absoluta favoriten Har alltid varit å kommer alltid att vara. Att det ej blivit någon resa runt om i Europa beror på pengar å att travet är en lika stor passion för mig. Men en resa till England räknar jag med till nästa år.

 6. 8
  AIK-dansken

  Limpo. Det där har inget med supporterskap att göra. Att hålla på en massa konstiga lag runt Europa tyder på ett allmänt fotbollsintresse. Vilka klubbar är du medlem i?

 7. 9
  Patrik

  Du har rätt i att live känslan inte går att få i tv-soffan. Jag ”föll” för Arsenal i början av 90-talet och sen dess har det varit det ända laget som jag har brytt mig om. Visst väljer man ett lag i varje liga så kan man såklart inte få en passion för varje lag. Därför bryr jag mig inte nämnvärt om spanska, italienska, tyska , franska, holländska, svenska m.m.
  Jag är medlem och souvenirer köper jag lite då och då. Senast blev det huvudskydd och en handduk till golfklubborna 🙂

  / The Gooner

 8. 10
  Limpo

  Har inte medlemskap i något inte ns i DIFa men likt förbannat gillar jag dem som mina egna barn om jag hade några ;).

 9. 11
  AIK-dansken

  Patrik. I ditt fall har jag en viss förståelse. Du har bara ett lag och uppfyller grundkraven i supporterskapet bortsett från närvaron på matcherna. Jag har en kompis som är inbiten Stokefanatiker. Fulla huset med matchtröjor. Kan dra laguppställningar och målskyttar sen 40 år tillbaka. Men ändå. Något saknas även för honom som nästan aldrig får uppleva någon match live.

 10. 12
  AIK-dansken

  Limpo. Stå över några bärs och ett par korkade spel på travet och skicka in en femhundring till DIF så är steg ett avklarat. Du kommer att må mycket bättre som gårdare sen.
  Jag lovar.

 11. 13
  Limpo

  Mmm kanske det. Men jag är stolt å mår mycket bra som DIFARE endå:) Travet är jag på g uppåt i form igen så nu ska det köttas.

 12. 16
  Ivarsson

  Fy fan vilken tragisk dag. Inte nog med beskedet att Tamla Celeber’s delägare gått bort, nu har ”Big Sam” fått kicken från Blackburn. Vad är det för idioter vi fått som ägare????? 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.