Byggarmöte om resan till Skara.


Det hände en hel del i Skara. Vilket var trevligt, vi startade med fredagen i sikte då det var auktionen som gällde. Inget köp men vi hade spanat in en kuse men tyvärr så räckte inte kulorna till. När vi kom fram till vårat ”lyxboende” så märker ja till min förvåning att det är bara vi plus två bilar till på plats. Vilket börjar ge mig gråa hår, vad f-n tänker ja är det stängt? Men sedan märker ja att det bara har öppet för Stochampionatshelgen.  Vilken lättnad senare på kvällen skulle det visa sig att det faktiskt var ett 20-30 tal bilar som var parkerade utanför detta ”lyxboende”. Spelet på fredagen var ingen höjdare för min del men det är ju som vanligt toppformen är borta med vinden. Men vad gjorde väll det när man mingla runt en del å hade grymt trevligt. Kvällen avslutades på bästa sett med mer mingel å en del bowling, det ryktas nu med att ett mästerskap i bowling bland vinnarskallar.se ska anordnas. Men vilken dag å tid är ej klart än.

Lördagen påbörjades på bästa sett med väckning kl halv 9. sedan var vi taggade för den spännande fotbollsmatchen mot Plättlätt. Hockeyligan vs Plättlätt vilken match det blev. Kommer med detta sammanfatta detta med ett ord DOMINANS, vilken skön seger det blev efter första halvlek leder Hockeyligan med 5-1 efter mål av bland annat Henke ”Chefen”Eriksson. Vilket var starten på en bra dag det andra målen gjordes av Daniel Eliasson 2 Patrik Ahlmqvist 2 vilken magisk slut kvart han hade. Joel 1 smulan 1 . Rätta mig gärna om ja har fel. Nästa gång är det returmöte i innebandy då i Örebro.  Lördagen fortsatte sedan med den hyper svåra v75a som vi fick bevittna på Axevalla. Tyvärr så torska min favorit häst Noras Bean med en nos å  ja va nära att packa i9hop för hemgång. Men ja hämta mod å kraft å reste mig. Det ja minns mest är den totala besvikelse ja hade efter guldloppet plus den svåra omgången ja fick nog 3 rätt på min lapp. Kvällen å natten avslutades med goda vänner inne i Skara å måste säga att det var en grymt bra avslutning återigen. Mer om detta i redovisningen av startlistan.  Träffade även på Os-guldmedaljören Marcus Hellner som redan har påbörjat träningen för vinterns evenemang. Mer om resan från skara kommer senare i veckan då vi spelar in fredagsdrinken nu på fredag. Jag just ja glömde ju bort att passa på att grattulera Viola Silas för en grym seger av stochampionatet vilken vinnarskalle det är på den hästen man blir imponerad. Gårdagen hölls inomhus pga allt för mycket regn. Nästa år vill vi ha varmt å sol.

Sigenerat/Limpo. Som nu siktar på att ta en vintervila.

12 Comments

Add yours
 1. 2
  AIK-dansken

  Det kan väl inte bli vintervila förrän Derbyhelgen, Kriteriehelgen, Breeders Crownhelgen och Fotbollsallsvenskan är avslutade.

 2. 5
  Limpo

  Okey då. Då får det bli sommarvila … Men detta var en kul helg å hellner var riktigt trevlig. Å framförallt vann DIF borta mot kalmar det var bra det nu siktar vi uppåt.

 3. 6
  AIK-dansken

  Sikta kan man alltid göra. Svårare att träffa. Allsvenskan är inte så viktig just nu. Kval till Champions League känns mycket större.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.