Breeeeeders Crown 2010 festernas fest.


Sitter här å funderar på vad som hände i lördags. Nåra glada minnesluckor har smygit sig in men jag ska nu försöka med att ge er min bild av Breders crown festen 2010. Vi startade dagen med att åka från Katrineholm upp till Eskilstuna för att möta upp en Glenn som var minst sagt överladdad redan när vi mötte upp han vid tågstationen. Sedan bar det ut mot travet å en hel del mingel skulle det visa sig. Limpos Lus visade sig från sin bästa sida men mitt upplägg om spets å slut visade sig vara fel. Örjan Khilström å One To Many visade att man kan vinna från tredje ytter med å jubel i röda stugan var ett faktum då det visade sig att det tydligen var ett skrik på denna kuse. firade denna triumf med en öl dock så var det åbro undra om ja ska prata med tuvan att åbro är aik-öl å sånt dricker ja inte i vanliga fall, nej Tuvan skärpning;). Sedan fortsatte vi ut mot slottet efter att v75an hade gjort sitt å dessutom sista loppet gått för dagen.

Väll ute på slottet kom vinnarskallar.se på att vi måste ju få i oss en bit mat. Men till vår minst sagt besvikna min fanns det inte mat att få tag på så vi bestämde oss för att vi skippar maten å kör istället vilket senare skulle visa sig för vissa att maten hade behövts. Vart mingel i pingisrummet där en å annan toppmatch averkades mot travronden som var på besök. Ett trevligt gäng skulle det visa sig å vi gjorde vårt bästa. runt en halv tio bar vi av björnligan/Vinnarskallar mot slottet för att glida in å visa hur man skulle höja pulsen ännu mer.   Vi slog oss ner vid drinkbordet å vips så kom det in nåra vitryssar som smakade mycket bra å formen började så smått återfinna sig efter att ja haft en formsvacka efter travet. Men nu var formen återfunnen å jag kände på mig att detta skulle bli en grym kväll. Vilket visade sig då rap das armas spelades för första gången å vi drog igång kvällens första tåg men inte de sista denna kväll. Pingismatcherna spelades även på dansgolvet jag å Linus från björnligan tog oss en match å matchen vart 1-1 då vi körde två matcher vilket va grymt kul å grässklipparen var i fullgång med.

Kvällen/natten avslutades med sång å tåget å jag vill här med passa på att tacka Marcus Eriksson/Magnus Eriksson för ännu ett bra evenemang samt att det ni gör för att höja stämningen runt om travet är skapligt bra. Fortsätt med detta ni gör det så jäkla bra å jag lyfter på hatten. Vill även passa på att tacka björnligan för ett bra sällskap å en ruskig kväll. Jag har säkert glömt några ja ska tacka men ni vet vilka ni är ;).

Sedan så har jag säkert glömt något i denna blogg att skriva ner men det kommer säkert i veckans avsnitt i fredagsdrinken.

Vid Tangentbordet Linus ”Limpo”Wallin som är mer än nöjd med bc festen 2010.

6 Comments

Add yours
 1. 1
  Johan "Lönshultarn"

  Tack själva boyz för en härlig lördag nu går man i vintervila och laddar upp för travåret 2011

 2. 2
  Limpo

  Johan vilken blåsning ni gjorde på mig i lördags herregud vad nervös jag blev ;). Man får tacka så ödmjukast å jag vet nästa gång det blir fest måste ja bjuda igen dig å danne ni har några drinkar upp 😉

 3. 4
  AIK-dansken

  Jag kan inte tänka mig att Tuvesson byter bort världens bästa ölmärke för att du vill dricka Sofiero.

 4. 5
  Håkan Tuvesson

  Kul att det bara var lite minnesluckor, kanske va
  bra med 1 ölsort ? men nästa år kör vi med Önos
  så kanske du slipper minnesluckorna ? Tack ändå till
  ert supertrevliga gäng
  Tuvan

 5. 6
  Limpo

  Tackar tuvan.Det var kalas bra stämmning i stugan. Samt att det var god öl en då;) fast det var aik-öl men gillar mer falcon/heiniken/norrlands 😉 Men annars inge fel 🙂 Tackar själv tuvan du å din personal sköter det grymt bra

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.