Breeders Crown – Fina förstapris men ”prestigelöst”?


Jag har varit på Limpo på att han ska blogga om sina noll rätt i VM i V75… Det är en prestation och vad säger lagkamraterna?

V75 på hemmabanan Sundbyholm var OK. Det saknades lite känslor och spänning i luften. Det gick inte fram till mig i alla fall och att ha fyra miljonlopp på samma dag tar lite udden av prestigen. Uppsnacket blir inget spretigt och kuskarna har inte laddat upp sig hela dagen för ett lopp. Att kuskeliten vinner alla lopp utom lärlingsloppet kan ju bidra till en mer vardagslunk över tävlingarna. Det var ju verkligen inget vardagstrav vi fick bevittna även om många unghästar är märkta av en lång säsong.

Acclaim la skorna på hyllan och där fick vi lite värme i avbrottet före V75-starten. Det slutet som tävlingshäst kommer inte för sent, bra hästar ska minnas som dom duktiga hästar dom var. A la Brioni… 🙂

”V75-uppehållet” gör sig inte bäst på plats kylig höstdag. Jag är ändå för det! Som spelare behöver i alla fall jag tid att sy ihop mitt system, att sålla bland att svammel är inte det lättaste.

Diskussion på twitter om att köra V75 utomlands. Inte lätt att få till men en stor stor vinstpott är vad travet behöver. Hur ska man få med exempelvis fransmännen på tåget? En gång i månaden? Svårt!

Varför marknadsförs Jokersystemet med Johan Lindvall?

Mando Diao på svenska. Rosat och jag ryggar…

httpvh://youtu.be/lUkYgCN8mZ0

13 Comments

Add yours
 1. 1
  AIK-dansken

  När jag tittar på resultaten från Katrineholm står du Henke också på noll rätt i VM. Hur har det gått till? Ja, den gör dom fantastiskt bra Mando Diao. Kan man lyssna på hur många gånger som helst.

 2. 2
  Limpo

  Haha först kasta skit på mig,sedan ha 0 rätt själv smart tänkt där. Bloggat har jag gjort klart ni andra är vassare på De.

 3. 3
  Henrik Lagerstedt

  Jag har inte lämnat in något V75 system till den här tävlingen. = 0 Rätt
  Anmälde mig rätt tidigt men mådde illa av marknadsföringen och tjatet så jag har valt att inte delta.

  På två V75-omgångar är det snudd på bragd att ha klarat sig undan från att få några rätt.

  • 4
   AIK-dansken

   Det är väl solklart att marknadsföra den här tävlingen så hårt som möjligt för att få med så många det bara går.
   Tror du ATG-folket är besvikna på för att du vägrar deltaga? Brukar vanligtvis vara en rädsla för att visa att man inte är en så bra tippare som man själv tror.

   • 5
    Henrik Lagerstedt

    ATG har väl inte vetat om min bojkott förrens nu eftersom jag deltar på mina 0rätt.

    Jag har inte 5-6rätt varje vecka på V75 utan inser att jag är chanslös i en sådan här tävling.

    • 6
     AIK-dansken

     Varför dissa något som är bra för både spelet och sporten förstår jag inte. Varenda krona behövs och allt som görs för att höja omsättningen är naturligtvis av godo.

 4. 9
  AIK-dansken

  Henke. Det handlar inte om att du deltar i VM eller inte. Det är den negativa inställningen du ständigt har som jag reagerar mot. Om du mår illa av marknadsföringen kan du väl hålla det för dig själv.Varje spelare dom får med tack vare reklamen är en framgång och jag tycker ATG gör det här bra.

 5. 11
  Tomas Ternemar

  V7 går varje helg året om, att trycka upp ett VM under de kalla månaderna lockar varken mer eller mindre spelare! Alla vet att V7 finns.. Tror snarare det skrämmer bort de nya spelarna som man vill få in i sporten! Tro att de ska locka nya spelare ser jag inte.. för de inser att de e chanslösa! Locka in dom istället för att få de att delta i ett mästerskap! Harry Boy är bra på att locka spel! Mer HARRY BOY för de som inte vill/kan trav.. Alla vet vem Harry Boy är!

 6. 12
  AIK-dansken

  Dumheter. Även i min lilla bekantskapskrets finns det ett flertal som spelar varje lördag nu i stället för sporadiskt. Men för vissa personer spelar det ingen roll vad ATG gör, då det enligt dom alltid är fel. Besserwisserstilen är väldigt ingrodd tyvärr.

 7. 13
  Micke B

  1. Tävlingen har ju inget med hur duktig V75-spelare man är. Jag har hellre 0 rätt ena veckan och 7 rätt (med miljonutdelning) nästa vecka, än ex 5 rätt två veckor i rad.
  2. Jag håller inte med att varje krona som görs för att höja omsättningen är av godo, i alla fall inte långsiktigt.
  3. Jag mår inte illa av marknadsföringen för V75 men liiiiite jobbigt känns det ju när de nämner VM i V75 i ”varje sändning”.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.