Bollnäs till final…


Ja så är det faktiskt för första gången på 8a år är Bollnäs klara för final på studenternas nu på söndag.  Jag grattulerar Bollnäs till denna bedrift vem trodde detta inför säsongen? Fick ett sms sent igår kväll av en något glad Pecka som hälsa nu blir det studenternas på söndag. Sa den gode Bolläsgrabben. I finalen väntar då Hammarby laget som gjort allt rätt i år å vart bra genom alla matcher. Men det finns en grej som kan störa dem har vart i final nåra gånger under 2 tusen talet men aldrig vunnit! Det kan möhligt få grillor i huvudet på Hammarbyspelarna. Jag sätter mina slantar på att Bollnäs vinner finalen med 5-3.Nu önskar ja båda lagen ett stort lycka till på söndag.

Igår hände det som gjorde mig glad i soffan Patrik Sjöberg lämnade Mästarnas Mästare. Jag jublade å firade lite med en bit chocklad ;). Nu tror ja det kommer stå mellan Armand   Brolin och  Karlsson, vem som tar hem Mästarnas Mästare. Jag lägger min röst på Brolin men Karlsson är en utmanare har 4a raka segrar i bagaget å aldrig vart i en duell. Så den som lever får se snart vet vem som är Mästarnas Mästare.

Satt å såg på fotbollen igår med Inter slog ut ett mycket blekt Chelsea på hemmaplan igår. Chelsea hade ej fått stryk hemma på 21 raka hemmamatcher det är ett grymt facit. Vem som vinner Championsleuge är svårt att si om är så många bra lag. Jag sätter mina slantar på att Manchester United tar hem segern om ja måste välja.

Signerat/Limpo. Med 30 dagar kvar till olympiatravsfinalen :).

6 Comments

Add yours
 1. 4
  Pingpongkingen

  Faktum är Limpo att det är Bollnäs första final på 56 år!
  /Brynäs-Aporna 4-2 i matcher

 2. 6
  Pingpongkingen

  Förmodligen har du rätt dansken!
  Men jag har hört att vi ska lira med B-laget i ett par av matcherna,för att spara oss till semifinalerna.
  Kan därför bli nån förlust.

  /Hårde Hardy,snart from som ett lamm

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.