Blir inget besök på Skaraslätten…


för min del, ska jobba i helgen och får önska er som ska dit en trevlig vistelse. För Axevalla är en banan jag verkligen gillar och det brukar ofta kunna skrälla, gillas.

Tänkte först ikväll i V5-2 lira dit Calvados Yankee som jag trodde en del på senast och det ska bli spännande att se hur långt hans speed räcker över Axevallas långa upplopp. Blir det körning därframme biter det bra, vill jag lova och skrällen kan vara ett faktum.

Imorrn på V75 är känslan att det kan bli bra betalt om man prickar in 7:an.

V75-1 tror jag att 11 Neo Smed får sin första seger i regi Kari Lähdekorpi och hoppas någon vågar trycka av från start, för en het Conrads Garland över gällande distans bör ställa till det.

V75-2 är känslan att 2 Simb Laurel har goda chanser att ta hem. Hon klarar av grovjobb och imponerade vid segern på Åby med liknande förutsättningar nu. Motbud trots tillägg över kort distans måste 15 Poppy vara, hon var riktigt bra senast och vid minsta klaff är hon med därframme.

V75-3 tillika Axevallalöpningen och det skulle minst sagt vara en vacker syn att se 3 Noras Bean leda runt om, ge järnet! Han kommer alltid ha en särskild plats i våra hjärtan…

V75-4 och 2 French Friend är loppets roligaste just nu med sin låga procent gentemot sitt kunnande. Är väl orutinen som gör att han inte streckas på flera håll…

V75-5 Lars-Åke Söderholm tränade 14 Right Over gillas och hennes speed tillsammans med Tillman kan sluta bra återigen. Även om 6 Perfect Light på pappret har en passande uppgift.

V75-6 ett riktigt öppet lopp. 11 Cayenne Käbb kommer visslandes ut i banan med en mästerlig spurt upploppet ner.

I V75-7 har jag feeling för 11 Red Chili Leaf och han såg riktigt fin ut senast. Nu sätter de upp Örjan i jollen och det är ett fint facit de har tillsammans. Ett roligt långskott i ett tufft lopp med flera om budet. Liras på DD!

/Eric – lycka till i helgen

1 comment

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.