Bli delägare i Busnel


Under sommaren har vi på Hingstdepån testat ett nytt koncept då vi tillsammans med ett par tränare skapat ett antal ”gratishästar”. Det betyder att tränaren skänker ut 25 andelar i hästen. Träningsavgiften är det enda du betalar. Kostnaden ligger på 550kr i månaden. Ett roligt och relativt billigt sätt att bli hästägare.

Nu har ni chansen att gå med i den intressante Busnel. Hästen kommer tränas av Sundbyholmstränaren Johan Wiman. Detta är en son efter Quaker Jet som har inlett extremt lovande då han ligger tvåa i den franska tvååringsstatistiken på intjänade pengar, kort efter Ready Cash(30:e Oktober). Mamman Go On S.F. är efter Barbeque och har lämnat Go On Top(e. Ride The Night). Det var en häst som dåvarande tränaren Timo Nurmos hade förhoppningar på, tyvärr fick han problem med sina framknän. Tre avkommor har oturligt nog dött i träningsjobb. Hans- Ove Sundberg tränar halvbrodern Claude Guegan(e. Offshore Dream) som det rapporteras mycket gott om från stallet! Johan tränar lillasyster Pomypom som gått premielopp. Detta är en märr som ännu inte fått visa vad hon går för!

Korsningen på Love You(farfar) mot Barbeque(morfar) är intressant då man hittar bl.a.
kriteriefinalisten Val D´Amour (samma linje/korsning). 2009 års derbyvinnare i Finland
Ribaude(e. In Love With You) har också Barbeque som morfar. Cocktail Jet´s hingstlinje tror vi passar perfekt!

ATT ÄGA HÄST ÄR KUL! Ni som besökt denna sida kan inte missat Financial Dust. Ett klockrent exempel hur det är att äga häst tillsammans. Gemenskapen, förväntningarna och att träffa folk med samma intresse är en stor del av andelsägandet. Man får se det som en kul grej! Får man fram en bra häst finns det många roliga dagar att se fram emot dom kommande åren.

Länk till Fransk statistik

3 Comments

Add yours
  1. 1
    Fredde

    Men herregud.
    Om man nu vill locka till sig delägare måste det finnas en bättre bild att visa upp på hästen.
    Jag blir iallafall inte sugen på detta.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.