Björn Goop….


Nu är det klart från årsskiftet tar Björn Goop över rörelsen, hos stall Goop intressant att han ska bli egen tränare å inte bara vara catdriver längre tycker ja. För sen måste han prioritera sina egna hästar att köra istället för andras vilket jag tycker är mycket bra. Detta ska bli mycket intressant att följa hur det kommer för Goop jag önskar han all lycka till. Jag tror att Ukf ohlsson kommer att utmana rejält nästa år i allsvenska körsvänsligan å kanske rent av vinna den. Den som lever får se.

Från det ena till det andra. Igår avslutades speceritjänst cup för hävlas del vi åkte på ännu en förlust men igår var spelet mycket bättre. 3-2 vart det till ifc trots att vi var det bättre laget. ja ger stort beröm till hela laget igår som kämpade väll å visa gott humör.

Har ej haft ork till att blogga nu men ska bli ändring på det. Härnäst ryktas det om en gala i etuna nästa veckla kan bli så att vinnarskallar.se är på plats å startar igång 2011. Sedan ska tåget rulla igång igen å nästa resa är givet olympiatravet med försök på hemmabanan kan bli riktigt bra. Det drar rejält i tarmen efter lite live trav å ja känner att suget är så stort att ja bara vill att det ska bli ett nytt år nart ;).

Signerat/Limpo. Som passar på att önska alla läsare ett riktigt gott nytt år.

6 Comments

Add yours
 1. 1
  Mr Kuik

  Så du menar att han inte kört stallets hästar som det varit i nuläget? Den enda förändringen som görs är ju att Björn kommer stå som tränare istället för Olle, träningen kommer ju skötas på samma sätt, som Björn påpekat. Du är fan lika dum som du alltid varit. Björn kommer ju fortfarande ha styrningar i alla andra lopp där stallet inte har häst med, vilket gör att U Ohlsson kommer vara en lika stor nolla som han varit i år. Han kör ju redan 200 lopp om dagen, vad ska förändras för honom?

 2. 3
  Limpo

  Hur fan vet du att ja alltid vart dum mr kuik? känner ja dig i såfall skriv dittt riktiga namn å inte gömma sig bakom nått Lisas namn.

 3. 4
  Henke

  Köra mot egna stallet var ju förjävligt ett tag… Är väl bättre nu när Olle inte kör så mkt.

  Minns när Björn vann Klass 3 finalen med Meadow Zoot åt Anders Öberg. Då var det mot två Olle tränade som vunnit sina försök.

 4. 5
  Håkan Tuvesson

  Bra sida Limpo och ni andra, stå på och fortsätt,
  finns ändå alltid någon som tror sig veta allt.
  Gott slut & gott nytt
  Tuvan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.