Björn Ferry.


Vilket lopp karln gjorde igår herregud. Satt å rös framför tvn igår snyggt som f-n var det å det är bara å säga att Ferry får bragdmedaljen kommande år. I dag står det sprint i programmet Emil Jönsson ska ut å visa vart skåpet ska stå.Å Anja Persson jagar medalj. Kan bli en skaplig onsdag.

Har nu gjort veckans andra träningspass i bassäng. Gick skapligt men inte nöjd. Imorgon är det styrkepass som står på programmet hoppas de går bättre då. Men vart nog lite små förtjust i tjejen som ledde träningen idag :). Men märker att kroppen ej är hundra men som nån sa efter 3 månader utan att röra på sig är inte så bra, så får ta den tid det tar. Förövrigt så finns det en del att jobba på. Men hoppas på bättring framöver.

Solvalla bjuder upp till dans idag å ja har en Stenklar  som ja tror bara vinner. Visserligen omgångens största favorit, Men stallet låter grymt uppåt å det ska vara en bra chans på nummer 8a Zyrano boko annars har ja ej så mycket att komma med denna onsdag. Ja tar nu sikte mot helgens v75a å ser att det finns en klar i form av Tiffany Brodda det måste vara spets å slut å hämta ut?.

Signerat/Limpo

2 Comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.