Berghsåker


Skrällbanan Bergsåker har blivit favoriternas tillställning dom senaste omgångarna. En skräll förstörde för oss som jobbade in den dubbla jackpoten.

Staro Dow Jones var susaren som vann från rygg ledaren. Bergh tränar och det var schyst av honom att köra undan över upploppet med sin egen styrning Slevin Kelevra och släppa ut stallkamraten. Fick infon om att Trav365 hade gjort en höna av fjädern. Chattprofilerna rasade och är vansinniga på Bergh. Att ta upp en trött häst i början på upploppet hade inte jag gjort i det läget…

Från spets vann Marshland, Rino Dox och I’m Alone Face överlägset. Q.Fourty Five spetsvann den första avdelningen utan någon större dramatik. Från samma position ramlade Kalle Palema undan men hans inbromsningar på upploppet framkallar favorit i fara nästa gång.

Truly Devoted (bilden) blev utsvarad om ledningen men kunde vinna säkert från dödens istället. Som ni ser är det den främre träffen som dominerade målfotona.

Hade det varit Åby hade Open Strech fått allt skit för detta, ”det är omöjligt att vinna från kön” hade förlorande tränare bubblat om.

Tillbaka till Robert Bergh…  Han förlorade även Lopp 1 mot sin stallkamrat. Då ledde Putte Topline (12) men blev nerspeedad av O.J.s Nasdaq (147).

Han vann därefter själv lopp två med Björnjägarn (38). Där var det bara en från stallet till start… Sen var det dock dags igen att förlora mot stallkompisen. Quissi Du Goutier (18) galopperade i ledningen mitt på upploppet, istället vann Ted Blågul (65).

/Stallkamraternas dag

1 comment

Add yours
  1. 1
    Wire-to-Wire

    Ta UPP en trött häst i sista sväng? Det vore att be om att få utgå felfri. Själv gjorde jag en flerbong med ”Endast V7” markerad, och sprack där på Chilly Willy som väl var den moraliske vinnaren i sjätte?

Kommentera