Baron Rols lägger vi i ”likhögen”


Tipsen igår var inte dom vassaste… Baron Rols bombade till ledningen enligt analysen men låg på bettet och i sista kurvan som slagen galopperade han. Det var inga kanoner han mötte och den här hästen är inte i närheten av vad han varit.

Spelidén Jitterbug kom trea men var helt utan tryck för dagen och vi får vänta in en uppryckning. Det var inte våran dag igår precis men lika bra att allt går åt helskotta denna gången så sitter allt nästa? Örebro håller i trådarna idag men loppen drar inte i min speltarm. Snabba tankar om loppet finns under streckspelsfunderingar.

Västerbo Paradise såg äntligen bättre ut i torsdags!  Jag var länge orolig att vi skulle få lägga han och Baron Rols i samma hög. Nu presterade han bra och vi hoppas han följer upp detta. Kent Knutsson brände väl(?) den förra stjärnan Max Flukt i Finland efter en stygg löpning i ursinnestempo. Paradise fick ju i våras ett liknande mardrömslopp när Victory Love var overkligt bra en V75 dag. Vi hoppas att Knutssons häst har rest sig efter knocken.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.