Bara inte tyskarna vinner…


Klockrent att Eric har facit på VM! En annan är för oinsatt för att lämna klart på fotbollen just nu. Men jag personligen känner jag att vilket land som helst får vinna före just Tyskland… Totalt osympatiskt folk!!!

En ganska tveksam inledning av travveckan med Färjestad ikväll och galopp imorgon som V65 banor. Lördagens V75 listorna gjorde inte en människa glad förutom ”Norrlandstränarna” som får husera tämligen ostört. Gästerna från söder lyser med sin frånvaro i många lopp och vi har något att bita i till helgen!

Nu Pagadi var tillbaka i vinnarcirkeln efter Elitloppsplaceringarna. Från ledningen är han oslagbar i högsta klassen! Att Adielsson inte var hundraprocentigt nöjd med honom känns dock inte helt bra.

Åter till fotbollen. Har sett några sändningar under VM och vad jag sett är SVT’s sändningar överlägsna reklamkanalens dito. Kan man inte låta matcherna gå på båda kanalerna samtidigt så väljer tittarna vad dom vill se på? Italien proffset Albin Ekdahl var mycket behaglig att lyssna på och han växer säkert med fler tv framträdanden. Ingav ett lugn och jag förordar det före alltför kaxige Bojan Djordjic. SVT hade Björn Ranelid som gäst igår och hans enorma ordförråd är förbluffande bra och det sätter verkligen färg på något som egentligen är helt grått!

Jag har haft mina sympatier hos England i många år med Shearer, Keegan och Svennis bland annat. Nu är sympatierna som bortblåsta och jag njöt när målvakten fumlade in 1-1 mot USA. Fast jag kan inte låta bli att beundra mittfältsgiganterna Gerrard och Lampard.

/Ikväll ser jag fram emot Italiens grymma mittlås med Fabio Cannavaro och Giorgio Chiellini

1 comment

Add yours
  1. 1
    Limpo

    Ja hellre ranelind en filmaren-bojan 😉 det säger ju allt. Ikväll lutar ja mig tillbaka å ser Kung Kenneth Andersson å lyssnar noga på där 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.