Att hänga ATG-Live


Intervjun med Robis Sara kom inte direkt efter loppet i ATG-live. Den dröjde väldigt långt tid, minst en timme försenad men troligen så blev den bortglömd. Istället har man delgivit Erik Adielssons intervju kring Une Taquine två gånger. Det känns lite som den mänskliga faktorn men med tanke på hur rörigt det är när man kör två livesändingarna är inte jag förvånad. Inför två parallella sändningar snarast och låt tittaren blippa mellan efter eget behag eller kanske se båda banorna samtidigt.

Nu får ATG ta och reda ut alla fel! Jag hörde att omsättningen via atg.se för första gången hade backat gentemot föregående år. Det är inte alls bra men som man misshandlar sina kunder förvånar det inte alls. År 2012 ska spel via nätet bara fungera klanderfritt.

Det är ok att vi misslyckas med fredagsdrinken ibland, den här veckan strulade eftersändningen. Tråkigt men vi spelar inte direkt med samma förutsättningar som speljätten. Jag har under måndagskvällen försökt spela vid några tillfällen men det har inte varit genomförbart på grund av Atg-live. Där tappade man lite omsättning och tålamod av mig. Inte kan jag vara helt ensam om att det hänger sig flera gånger per kväll?

/Finn fem fel

8 Comments

Add yours
 1. 2
  AIK-Dansken

  För mig hakar det upp sig ibland men jag kör bara F5 sen funkar det. Intervjuerna gör mig inte ett dugg. Samma frågor och samma svar så länge jag kommer ihåg och det är väl sedan 60-talet.
  Fredrik. Håll dig till Lennartssonhästar ska du se att saldot ökar snabbt.

 2. 3
  Rolf W Assmo

  atgs nya ”live” sida är ren skär dynga!! det är väldigt sällan som nedräkningen mellan loppen funkar! Det hjlper inte att logga in/ut, utan man måste stänga ner sidan och öppna igen och logga in.. Då funkar det!! sedan samma procedur lopp efter lopp!

 3. 5
  jarle

  At omsetningen har gått ned ar inte konstigt, det har varit en mindra v75 omgång i år och dessutom har rixallsvenskan startat en månad senare och då har dom också fått gratis live senare. Så jævligt mera konstigt ar det inte.

 4. 7
  Henrik Lagerstedt

  Varför omsättningen är lägre lär ju ATG analysera rejält… Jag tror inte läget förbättras när V75 inte sänts live under vintern. Samma problematik ser jag när man ständigt flyttar vardagstravet i tv-tablån, man tröttnar!

  Jag använder google crome och atg-live funkar uselt, samma utfall som Rolf har. Sidan hänger sig flera gånger per kväll, det ser ut som på bilden… Gott om fel och mina dumma impulslir 30sekunder före start hinner oftast inte lämnas in.

  Sparar pengar! 😀

 5. 8
  Larozzen

  Jag går alltid in på gamla sidan och då funkar det alltid, va länge sen ja va in på nya då den e så så jäkla seg å trött. GÖR OM OCH GÖR RÄTT är mitt råd till atg, kan dom slänga ut degen på å göra om loggan till 3 torskar så kan dom väll fixa hemsidan me

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.