ATG.se lika dåligt som banunderlaget


Lördagens travtävlingar har inte blivit vad man hade tänkt sig. Ett katastrofalt banunderlag har försenat tävlingarna rejält och mer är att vänta. V75 förväntas inte släppas iväg före kl15 vilken är en rejäl missräkning.

Något som fungerar lika knackigt utan naturens inverkan är ATG:s hemsida. Den prisbelöntga sidan är seg som sirap och det är precis så att den går att använda. Att klicka sig runt tar enorm tid och oddsuppdateringen är usel. Sidan är kritiserad från början och det är väl travets viktigaste pjäs för att hålla omsättningen på hästar uppe?! Mycket viktigt att hålla spelare och intresserade nöjda, är sidan så här dålig tröttnar till och med dom mest inbitna. Lägg krafttag och få ordning sidan, den ansvarige bör få se sig om ett annat jobb. En hel näringsgren hänger på denna sköra tråd.

Nästa jobb är inte att slöa ner våran sida… Vi söker någon vassare som kan förbättra våran sida. Tänk om vi hade såna ekonomiska muskler som atg har!!!

Puh!!! Kupongen gick att lämna in…

6 Comments

Add yours
 1. 2
  Glenn

  Instämmer!atg:s sida är katastrof!skulle in nu o kolla loppen i repris!går inte ens att komma in på sidan…Lägg ner skiten..man blir så arg…./Glenn

 2. 5
  AIK-dansken

  Fick precis svar från ATG:S kundsupport. Dom beklagar att att sidan varit trög på vissa håll i landet. Dom jobbar stenhårt på att lösa problemet och hoppas det ska vara helt bra till helgen.

 3. 6
  Henke

  Hur kan det vara olika trögt i olika delar av landet!?!
  Det finns inte för mig.

  Man får väl ta och skicka många mail och skriva under med olika städer. Gå igenom kartboken.

  /Idiotförklara mig gärna

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.