ATG-play


Det tog lite längre än man trott men nu är det här ATG-play. Har själv använt svt-play och liknande en längre tid. Angående travet så har jag fått använda TV4-Anytime som har funkat sisodär med uppladdningar av program emellanåt. Detta är alltså en mycket bra nyhet!

ATG-play fungerade utmärkt den lilla tiden jag prövat. Dessutom verkar programen komma ut direkt efter sändning vilket är ett jätteplus! Bra redskap att ta ikapp det man missat. Ibland blir travet nerprioriterat.

Stig H har fått sitt första dopingfall. Bobtail tävlade med otillåtna värden vid Gulddivisionsvinsten på Axevalla. Såg en snutt om det i TV och Stig H verkade väldigt förberedd. Inte alls orolig och detta har han nog förberett sig på en längre tid. Inte för att han fuskar utan för att han har lämnat sjukt många dopingtester på sina hästar. Förr eller senare händer det som inte får hända. Jag hoppas vi får en naturlig förklaring på detta snart nog. Bobtail hade dessutom inte varit behandlad på mycket länge. Kanske var det jag som nös lite pollenmedicin på henne vid segerdefileringen?

Torvald Palema årsdebuterade igår! Ludde gjorde sitt bästa för att sänka favoriten när han släppte ledningen i sista sväng med Turnaround och på så sätt satte favoriten ett hack längre ner i 3:e invändigt. Taktiken är än så länge mycket ovanlig. Kul taktisk finess som igår inte fungerade alls. Lutfi tappade själv en trolig andraplats på manöver igår.

Bra försök!

Torvald var för bra då han gick runt det lilla fältet på speed istället.Enkel seger men debuten var inte lika vass som förra året.Tidigt och säga men det var trots allt en mycket bra årsdebut!

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.