Atg muppar!


ATG har sina brister… Enkla irriterande saker som att i detta nu har mitt ATG-Live gått ut och klockan är efter 22. Alltså kan man inte förlänga prenumerationen förrens dom ”öppnar” imorgon bitti. Sånt skit!

”Min rixhäst” Mr Jeowill startade under kvällen i Halmstad i på förhand det tuffast lopp han ställts emot. Resultatet visar en galopp och en lite djupare analys kommer under morgondagen. Med i samma lopp var Once In A While som jag också följt en längre tid. Inga framgångar för dessa idag verkar det som. Mr Jeowill får gärna visa att det var ett undantag för under stochampionatshelgen tänker jag kliva in i vinnarcirkeln!

Midsommartravet i Kalmar är alltid en höjdpunkt och detta året var ingen undantag. Grymt väder och vi fick se en mycket fin prestation när Joke Face vann klass 1 på 1,10,9!

Han pryder bilden här tillsammans med lärlingen Christoffer Eriksson. Denna är tagen under elitloppshelgen och det är en riktigt snygging detta!

Ludde pratade tidigare om att det varit en förbrytare men den är på väg att ordnas upp tack vare sambon Anna Svensson. Detta fenomen med tränarfruar som styr upp problemhästar finns ju en klassisk när Margareta Svanstedt förvandlande Indian Trail till en topphäst.

Joke Face visade för mig en förbättrad startsnabbhet och att gå från en långloppsseger till 10,9 är imponerade. Att Korvet Klintholm sedan inte mäktade med att vinna från ledningen i guld är ett fiasko. Den hästen sätter vi upp på pyroman listan!

Limpo har snackat hela bilen hem från Division 6 fotbollen om www.sommartravet.se. Gricksson från Hockeyligan har ett drömjobb över sommaren. Att sommartravet pågår mellan 3-31 Juli är ändå fiasko! Sommartravet är väl allt från elitloppet fram till… ? Inte kriteriet men nästan.

+ There are no comments

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.